Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Bisiklet turuna katıldılar

18-11-2020 19:50:06 - AKYAZI
Bisiklet turuna katıldılar

Akyazı İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri bisiklet turunu katıldı.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Bisiklet Grubu'nun eğitim derslerine İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğretmenleri ve öğrencileri de katıldı.
 
Eğitim kapsamında gerçekleştirilen bisiklet turunda okulun öğretmenleri ve öğrencileri de yer aldı.
 
Bisiklet turu eğitiminde  baba-oğul, abi- kardeş ve öğretmen- öğrenci bir arada pedal basarak bisiklet sporunun keyfini yaşadı.
 
Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Lokman Gözütok, eğitimlerine devam edeceğini kaydederek; "Bu eğitimlerde amaç ilk önce genç bisikletçileri yol tehlikelerine karşı eğitimli hale getirmek.  Bisiklet turuna katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı bol bol bisiklet sürmeye ve bu spora davet ediyorum" dedi.
 
Gözütok, araç sürücülerine bisikletlilere dikkat etmeleri konusunda çağrıda bulundu.
Marmara Göz
Bisiklet turuna katıldılar
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatan 4 yıl önce2020-11-19 12:50:16

Vatandaş abisi hangi öğretmen korkuyormus hiçbir öğretmenle konuştu mi hepsi okul açılsın diyor abisi bilmeden konuşmayın öğretmenleri karalamayin abisi

0
-1
Vatandaş 4 yıl önce2020-11-19 10:05:06

Virüs bu kadar yaygınken maskesiz bu şekilde bir araya gelip etkinlik yapmak ne kadar doğru ? Okulda eğitim vermeye gelince öğretmenlerimizden fazla şikayet edeni yok . Okullar dışında hemen hemen her resmi kurum en başta hastaneler 724 açık hizmetini veriyor . Çocuklarımız virüs nedeniyle okulda doğru düzgün eğitim alamadı , kayıp bir sene yaşanıyor . Okulda virüsten korkan öğretmenleri ben dışarda böyle maskesiz şekilde etkinlikte görmek istemiyorum . Diğer tüm çalışan emekçilere yazık .

0
-2
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden