ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

BİLGİ VE KÜLTÜR EVİ YAZ KURSU DERS KAYITLARI BAŞLADI

26-05-2017 11:47:29 - AKYAZI
BİLGİ VE KÜLTÜR EVİ YAZ KURSU DERS KAYITLARI BAŞLADI

Akyazı Bilgi ve Kültür evi ücretsiz yaz kursu ders kayıtları başladı

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi Derslere Destek merkezi tarafından her yıl devam ettirilen ve bu yılda öğrencilerin başarılarına başarı katacak Ücretsiz Yaz Kursu Ders kayıtları başladı.
 
Derslerinde başarılı olmak ileriki okul hedeflerinde en iyi okulu tercih edebilmek isteyen öğrencilere her yıl bünyesindeki başarılı ve uzman eğitim kadrosu ile Ücretsiz eğitim veren ve Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi Derslere Destek merkezi aynı tempo ile öğrencileri hedeflerine ulaştırmaya devam ediyor.
5,6,7 ve 8.’ci sınıflara Türkçe, Matematik,Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve İngilizce ders dallarında Yaz Kursu eğitimlerine bu yılda aralıksız devam edecek olan Bilgi ve Kültür evi Akıllı tahtaları ve modern sınıflarına yeni öğrencilerini bekliyor.
 
Yaz Kursu Ders Kayıtların başladığını ve 03 Temmuz’da ders başı yapılacağını belirten Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi Derslere Destek Merkezi yetkilileri Kayıt Başvurusu için öğrencilerin velisi ile birlikte kimlik fotokopisi ile Ömercikler Mahallesi çarşı içi 8006 sokak no:5 Akyazı adresine başvurması gerekiyor. Daha detaylı bilgi için Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi 0264 418 14 24 iletişim numarasından bilgi alabilirsiniz.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden