İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

BİLAL SOYKANIN ANKARA ZİYARETLERİ

30-01-2020 18:31:05 - AKYAZI
BİLAL SOYKANIN ANKARA ZİYARETLERİ

Akyazı Belediye Başkanı Sayın Bilal Soykan, Akyazı'ya katkı sağlayacak projeler ve çalışmalar ile ilgili Ankara ziyaretlerinde bulundu.

Özgür Adımlar
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek eşliğinde ve Başkan Yardımcısı Ünal Gündüz ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ettiler.
 
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile;
 
- Büyük ova kapsamında kalan bölgelerin sınırları ve imar planları ilgili yapım sürecinde karşılaşılan sorunların giderilmesi
 
- Alternatif tarımın geliştirilmesine yönelik bölgemize yapılması planlanan yatırımların görüşülmesi
 
- DSİ tarafından yaptırılan Ballıkaya Barajı ile ilgili yapım süreci hakkında bilgilendirme ve istişareler, konu başlıklarında oldukça verimli görüşmelerde bulundular.
 
Daha sonra, İŞKUR genel Müdürlüğüne atanan Hemşerimiz Bekir Aktürk'ü ziyaret ettiler. Ziyaretler sırasında Toplum Yararına Çalışma Projeleri ile alakalı Akyazı Belediyesini ilgilendiren öneri, temenni ve sıkıntıları dile getirildi. 
 
Başkan Soykan Ankara ziyareti sırasında ev sahipliği yapan ve kendilerine eşlik eden değerli Sakarya Milletvekili Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek’e ve Plan-Proje ve sorunlarıyla yakından ilgilenen Bakan Sayın Bekir Pakdemirli'ye tüm Akyazı adına teşekkürlerini sundu.
Akgün Restoran Çorba
BİLAL SOYKANIN ANKARA ZİYARETLERİ
Güven Yapı
BİLAL SOYKANIN ANKARA ZİYARETLERİ
BİLAL SOYKANIN ANKARA ZİYARETLERİ
BİLAL SOYKANIN ANKARA ZİYARETLERİ

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)