Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Bilal Soykan Bakan Kasapoğlu ile görüştü

26-05-2022 21:01:58 - AKYAZI
Bilal Soykan Bakan Kasapoğlu ile görüştü

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı ve Karapürçek heyetleri ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Akyazı ve Karapürçek heyetleri ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. 
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, ilçedeki yatırımlarla ilgili Ankara temaslarına devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden Başkan Soykan, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Karapürçek Kaymakamı Gökay İçen, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Ümit Bodur ve AK Parti Akyazı İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Çokal ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Akyazı Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü ve içerisinde Gençlik Merkezi, Bin Kişilik Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bulunan Akyazı Spor Kompleksi Projesi ile ilgili Bakan Kasapoğlu ile görüşen Başkan Bilal Soykan çalışmalarda gelinen nokta hakkında bilgilendirmede bulunurken ve projenin açılışını 2023 yılında yapmak için mücadele ettiklerini aktardı. 
Akyazı Spor Kompleksi’nin önemli bir proje olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ekim ayında başlanan ve temeli Aralık ayında atılan projenin büyük bir hızla ilerlediğini ifade ederek Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve emeği geçenleri tebrik etti. Tamamlanma süresi iki yıl olan projenin bu süreden çok daha önce 2023 yılı başında tamamlanması için bakanlık olarak destek vereceklerini ifade etti. 
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Akyazı tarihinin en büyük projesi olan Akyazı Spor Kompleksi Projesi’nde bizlere verdikleri destekten dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Projeye başladığımız günden itibaren bitirme süresi olan iki yıldan önce tamamlanması ve Akyazılıların hizmetine girmesi için büyük bir mücadele veriyoruz. Bugün Sayın Bakanımızla da çalışmalarda gelinen noktayı istişare etme fırsatı bulduk. İnşallah onların da destekleri ile Akyazı Spor Kompleksi’ni en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.  
AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve İl Başkanı Yunus Tever’e de teşekkür eden Başkan Soykan, “ Bizlerin her zaman yanında olan ve çalışmalarımızda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Milletvekilimiz ve İl Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Akyazı’ya yapılan hizmetlerin her zaman arkasındalar. Şehrimiz ve ilçemiz için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.
.
UB Group
Bilal Soykan Bakan Kasapoğlu ile görüştü
Ürdüç
Bilal Soykan Bakan Kasapoğlu ile görüştü
Bilal Soykan Bakan Kasapoğlu ile görüştü

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Alaagac 2 yıl önce2022-05-26 21:33:04

Alaagac soruları çözün once

0
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden