YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

BiLAL SOYKAN A KEFiLiM

23-03-2019 15:21:46 - AKYAZI
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM

Akyazı Belediye Başkan Adayı Bilal Soykan, belediye meclis üyesi adayları ile AK Parti ve MHP İlçe Başkanları Altındere'de vatandaşlarla buluştu.

Özgür Adımlar
Cumhur İttifakı adayları, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve MHP İlçe Başkanı Ali Dertli seçim çalışmaları kapsamında Altındere'de vatandaşlarla biraraya geldi. Ziyarette Cumhur İttifakı adayları, kendilerini tanıtıp vatandaşların taleplerini dinledi. Projeleri hakkında bilgiler verdi. 
 
ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILDI
 
AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, ziyarette yaptığı konuşmada, 2002 yılından bugüne kadar AK Parti'ye ve 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı'na verdikleri destekten ötürü vatandaşlara teşekkürlerini sundu. 
 
2002 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ki AK Parti'nin bir çok hizmet yaparak gönüllere girdiğini anlatan Ekrem; "Eğitim, sağlık, ulaştırma ve özellikle savunma sanayi alanında önemli hizmetler yapıldı.Güçlü Türkiye, Lider ülke Türkiye yolunda ilerlerken özellikle son 6 yıldır hızını kesmek için bir çok hainliklerle karşılaşıldı. Bunlar neydi? Gezi kalkışması? 17-25 Aralık Yargı Darbe girişimi ve 15 Temmuz hain Darbe Girişimi. Son zamanlarda yaşadığımız ekonomik darbe girişimi. Bunlarla amaçlanan ne? Ülkemizin bölgemizde söz sahibi olmasını engellemek. 2002 öncesine döndürmek. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğindeki Türkiye'nin lider Türkiye olmaması için önünü kesmek. Bunları liderimizin güçlü duruşu sayesinde atlattık. Herşeyi denediler. Baktılar olmuyor. Sizlerin ceplerine dokundular. Ama sizin davanıza ne kadar bağlı olduğunu hesap etmediler" dedi. 
 
GÜÇLÜ DESTEK GEREKİYOR
 
Ülkenin son 6 yılı göz önüne aldığında bu seçimin diğer seçimlerden daha önemli olduğunu vurgulayan Ekrem, şunları kaydetti; "Muhalefet bu seçimi 24 Haziran Cumurbaşkanlığı seçiminin güven oylaması şekline dönüştürmeye çalışıyor. Ülkemizin oyunlara düşmemesi için 31 Mart'ta güçlü destek vermemiz gerekiyor. Beka meselesi denen şey bu. Altındere ölçeğinde hepimizin sorunları var. Bu sorunlar çözülür. Güçlü destek vererek Cumhurbaşkanımızın 2023, 2071 hedeflerine ulaşması için bu güçlü desteği vermemiz gerekiyor. Özellikle 15 Temmuz sonrası ülke siyasetinde bir değişim yaşandı. Ülkede beka sorunu olduğunu fark eden, hain darbe girişiminden hemen sonra önce milletim sonra partim diyen MHP Lideri Devlet Bahçeli ile beraber oluşturulan Cumhur İttifakı.  Cumhur İttifakı dimdik karşınızda. Muhalefette kimin kimle ittifak yaptığı belli değil. Bizi liderlerimize sırtımızı dayamakla suçladılar. Doğru söylediler. Liderlerimize sırtımızı dayadık. Bizi liderlerimize sırtımızı dayamakla itham edenler liderleriyle yan yana fotoğraf çekilmekten imtina ederler."
 
"BİLAL SOYKAN'A KEFİLİM"
 
MHP İlçe Başkanı Ali Dertli ise Türkiye'de bir kaos ortamının yaşandığını ifade ederek; "Türkiye'de yaşanan olumsuzluklar var. Olumsuzluklarla uğraşırken devlet hizmet edemez hale geliyor. Öncelikle ülke ayaklarının üzerinde durmalı. Sizin şikayetleriniz var. Doğrudur. Bir sıkıntı varki biz beraber olduk. Bu sorunları aşmak için beraber bir ittifak yaptık. Bunun ilk aşaması 24 Haziran'da yaşandı. Şimdi ikinci aşamasını 31 Mart'ta yaşayacağız. Haklı talepleriniz var. Ülkenin hallerinden dolayı yapılamamıştır. Bilal Soykan'ın Kuzuluk'ta yaptığı hizmetleri biliyoruz. Ben MHP İlçe Başkanı olarak oy istiyorum. Tanıyorum. Biliyorum.Kefil oluyorum. "Üç sene hizmet yapamayacak" diye bir şey yok. Hizmetleri ortada. Ülkede bir kaos yaşanıyor. Biz birlik olmalıyız. Siz bize destek verin yapılacak hizmetleri göreceksiniz" diye konuştu. 
 
BİLAL SOYKAN'I BAĞLASANIZ DURDURAMAZSINIZ
 
Cumhur İttifakı Adayı Bilal Soykan da Akyazı Merkez ile ilgili yeni terminal, hayvan pazarı ve mezbahane ile Yahyalı ile Sanayi bağlantı yoluna yönelik projelerinin olduğunu belirterek; "Mahallelerimiz için vatandaşımızı tozdan çamurdan kurtaracak asfalt çalışması yapmayı planlıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında söz veriyoruz. Çok flaş projelerimiz olmayacak. En baba hizmetin asfalt olduğunu düşünüyoruz. Bilal Soykan'ı bağlasanız durduramazsanız" şeklinde konuştu. 
 
SORUNLAR ÇÖZÜLECEK
 
Vatandaşların yol, kanalizasyon ve doğalgaz konularındaki taleplerini dinleyen Bilal Soykan, doğalgaz ve kanalizasyon çalışmaları ile asfalt ve yol sorunlarının çözüleceğini söyledi.
Akgün Restoran Çorba
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
Ürdüç
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM
BiLAL SOYKAN A  KEFiLiM

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup