ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

BBP Lideri Destici Akyazı da

22-03-2019 16:49:06 - AKYAZI
BBP Lideri Destici Akyazı da

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim çalışmaları için Akyazı'ya geldi.

Hardal Burger Akyazı
BBP Lideri seçim çalışmaları kapsamında Akyazı'ya gelerek partisinin belediye başkan adayı Naim Yolcu'ya destek istedi. 
 
Destici, İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Esnaf ziyareti de gerçekleştiren BBP Lideri, Yeni Cami'deki seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.
 
Destici, açılışın ardından yaptığı açıklamada, 
 
31 Mart'ta yapılacak mahalli seçimler kapsamında Sakarya'ya geldiğini kaydederek; "Önce Kaynarca'da mintingimizi gerçekleştirdik. Akabinde Karapürçek'e geçtik.  Karapürçek'te de çok coşkulu yüksek katılımlı mitingimizi gerçekleştirdik. Akyaz'da sizlerle birlikteyiz. Adayımız Naim Yolcu daha önce ilçe başkanlığı görevini yürütüyordu. Kendisine ve belediye meclis üyelerimize başarılar diliyorum. Parti olarak bu seçimlerde 400'e yakın il, ilçe ve belde de kendi adaylarımızla seçime katılıyoruz. Bu seçimler daha onceki yerel seçimler farklı onu farklı kılan da bir kaç sebep var. Sebeplerden biri ülkenin içinden geçtiği şartlar. İlk defa bir yerel seçimde, ittifakların var olması farklılığı meydana getirdi. Bizde Büyük Birlik Partisi olarak kurulduğumuz günden beri hep devlet ve millet hassasiyeti gözeterek siyaset yapıyoruz.Bu seçimlerde de bu hassasiyetimizi öncelik verip devletin bekası, ülkenin bütünlüğü, yönetimin istikbalinine özellikle PKK'nın siyasi uzantısı olan siyasi öncülüğün adresi HDP 2014 yılında belediye kazandığı yerlerde kazanma ihtimali olan yerlerde aday çıkartmayacağımızı siyasi bölücülerin karşında da kim varsa onu destekliyecegiz. Bizim güçlü olduğumuz yerlerde de bizim desteklenmizi istedik.  Adayımız Naim Yolcu’ya ve meclis üyelerine destek istiyoruz. İnşallah bizlere bu desteği bu teveccühü gösterirlerse 31 Mart akşamı Akyazı’nın anahtarı Naim Yolcu’ya Büyük Birlik Partisine teslim edilirse inşallah İlçemizin bu güne kadar çözülmeyen problemlerini çözme ve yeni projelere kavuşturma noktasında elimizi taşın altına koyarız." dedi. 
 
 
Yerel seçimlerin ardından bir erken seçim olup olmayacağının sorulması üzerine Destici; "Erken seçim kararı alınabilmesi için meclisdeki 600 vekilin 400'ünün evet demesi yada Cumhurbaşkanı'nın erken seçim kararı alması lazım. Genel seçimlerin tarihi 2023. Benim şahsi görüşüm yerel seçimlerden sonra sonuç ne olursa olsun erken genel seçimi ihtimal görmüyorum.Genel seçimlerde biz aday göstereceğiz ve Akyazı'yı da bu durumda temsil eden bir milletvekili adayımız olacaktır" diye konuştu.
 
 
 
Marmara Göz
BBP Lideri Destici Akyazı da
Akgün Restoran Çorba
BBP Lideri Destici Akyazı da
BBP Lideri Destici Akyazı da
BBP Lideri Destici Akyazı da
BBP Lideri Destici Akyazı da

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks