Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

BBP den Akyazı Habere ziyaret

08-03-2019 14:12:12 - AKYAZI
BBP den  Akyazı Habere ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Akyazı Belediye Başkan adayı Naim Yolcu, meclis üyesi adayı Levent Serdar ve ilçe yönetimi Akyazı Haber'i ziyaret etti.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Haber İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım tarafından karşılanan Yolcu ve Serdar, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. 
 
Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini belirten Naim Yolcu, halkın kendilerine olan teveccühünün oldukça iyi olduğunu ifade etti. 
 
Yolcu; " Seçim çalışmalarıımzı samimiyele sürdürüyoruz. Mahallelerimize çat kapı gidiyoruz. Önceden hazırlık yapmıyoruz. Kapılarını çalıp çaylarını içiyoruz. Görüşmelerimiz samimi ortamda geçiyor. Halkımızın teveccühü oldukça fazla. Bizde bundan memnuniyet duyuyoruz. Halkımızdan gelen geri dönüş bizi daha şevkle çalışmaya itti.  Kısıtlı imkanlarla aşkla  çalışıyoruz. İlçemizi daha iyi hizmet yapabilmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
 
İktidar Partisi'nin adayı tarafından  "3 yıl hizme yok" gibi söylemlerde bulunulduğunu dile getiren Yolcu; "Kaynağımız hazır. Bunun çalışmalarını yaptık. Böyle bir vaat olmaz.Tepkiden sonra halkımızın da bu konuyu dillendirdiğini gördük. İktidar partisi söylemini de değiştirdi. Halkımız eski yüzlerin değişmesini istiyor. Bizim avantajımız genç kadroya sahibiz. Bu yüzden geri dönüşler çok iyi" ifadesini kullandı. 
Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun yolunda siyaset yapmaya çalıştıklarını ifade eden Yolcu, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. 
 
Meclis üyesi adayı Levent Serdar ise gençlerin ilgisinin oldukça fazla olduğunu vurguladı. Serdar, şunları kaydetti; "Gittiğimiz yerlerde gençlerden yoğun ilgi var. Hatta partimize gelip üye olup rozet takanlar bir çok genç arkadaşımız var. Alperen Ocakları Türk İslam Birliği adına önemli bir rol üstleniyor. Bu gençlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Biz bu konuda varız."
 
Akyazı Haber İmtiyaz Sahibi Ali Yıldırım da ziyaretten dolayı Yolcu, Serdar ve İlçe Yönetimi'ne teşekkür etti.
Ürdüç
BBP den  Akyazı Habere ziyaret
Akgün Restoran Çorba
BBP den  Akyazı Habere ziyaret

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks