Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

BAYRAKTARDAN KINAMA MESAJI

12-12-2016 11:46:03 - AKYAZI
BAYRAKTARDAN KINAMA MESAJI

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar istanbul Beşiktaş da yaşanan bombalı terör saldırısına ilişkin kınama mesajı yayınladı

Özgür Adımlar
TERÖRÜ LANETLİYORUZ !
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar İstanbul Vodafone Arena Stadı ve Maçka Parkı’nda art arda meydana gelen saldırıda 36′u emniyet mensubu 8′i sivil 44 vatandaşımızın yaşamını yitirmesinden, 155 vatandaşımızın yaralanmasından çok büyük üzüntü duyduğunu açıklayarak, “Terörü lanetliyoruz. Nereden gelirse gelsin terör asla amacına ulaşamayacak, hain emellerini gerçekleştiremeyecekler.” dedi.
 
ATSO Başkanı Bayraktar “Terörün asıl amacı güven, istikrar ve birlikteliğimizi zedelemektir. Millet olarak tüm bunlara katiyen izin vermeyeceğiz. İş dünyası olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Şunu bir kez daha ifade ediyoruz ki, devletimizin kararlı duruşu ve mücadelesiyle Türk Milleti terör belasından en yakın sürede kurtulacaktır. İstanbul’da gerçekleşen bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırıda yaralan vatandaşlarımıza ve gazilerimize acil şifalar, şehit olan güvenlik mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve vatandaşlarımıza başsağlığı diliyoruz.” dedi.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden