YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Bayraktar Mısır Üreticileriyle Toplandı

10-10-2017 15:57:25 - AKYAZI
Bayraktar Mısır Üreticileriyle Toplandı

Ziraat Odası Başkanı Bayraktar Vakıf Ve Yuvalak Mahallelerinde Mısır Üreticileriyle Toplandı

Özgür Adımlar
Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar Vakıf ve Yuvalak mahallelerinde mısır üreticileriyle bir araya gelerek üreticilerin sorunlarını dinledi. Oda çalışmaları ve 2017 yılında mısır üreticilerine ödenecek destekler hakkında üreticileri bilgilendirdi.
 
Bayraktar toplantılarda yaptığı konuşmada; Çiftçilerin anayasal meslek örgütü olarak sorunlarını mahalinde tespit etmek, üreticiler lehine yapılan Oda çalışmaları hakkında bilgi vermek, Üreticilerimizin desteklerden faydalanmaları hak ve menfaatlerinin korunmasına yönelik uyarılarda bulunmak amacıyla bu toplantıları yaptıklarını belirterek katılan çiftçilere teşekkür etti. 
 
Toplantılarda devam eden mısır hasadı ile ilgili üreticiler piyasada oluşan fiyatlar ve rekolte miktarları ile ilgili sorunlarını aktardılar. Mısır üreticileri Piyasada oluşan mısır fiyatlarının geçen yıla göre %10 civarında daha yüksek başladığını ancak üretim girdilerindeki artışın mısır fiyatındaki artışın üzerinde olması sebebiyle maliyetlerininde yükseldiğini bu sebeple dane mısır, mazot ve gübre desteklerinin arttırılmasını beklediklerini ifade ettiler.
 
Ziraat Odası Başkanı Bayraktar üreticileri dinledikten sonra üreticiler tarafından kendilerine iletilen sorunların bölge Milletvekillerine, Tarım Bakanlığına ve Türkiye Ziraat Odaları Birliğine sorunların çözümüne yönelik görüş önerileriyle birlikte iletileceğini ve meselelerin takipçisi olacaklarını belirterek çiftçilik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ancak çiftçinin dostunun az olduğunu hep birlikte birbirimize kenetlenerek dayanışma içersinde sorunların daha kolay halledilebileceğini ifade etti.
Akgün Restoran Çorba
Bayraktar Mısır Üreticileriyle Toplandı
UB Group
Bayraktar Mısır Üreticileriyle Toplandı
Bayraktar Mısır Üreticileriyle Toplandı
Bayraktar Mısır Üreticileriyle Toplandı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden