10 K Grup
Ellidört Park

Batakköy Kavşağı Işıklarındaki Geçiş Süresi Sorunu Bimer’e Taşındı

16-08-2017 15:02:48 - AKYAZI
 Batakköy Kavşağı Işıklarındaki Geçiş Süresi Sorunu Bimer’e Taşındı

Akyazı D140 Karayolu Batakköy Kavşağı ışıklarında geçiş sürelerinin kısa olması trafiği tehlikeye atıyor.

Hardal Burger Akyazı
Muhabirimiz Nuri Kuru Akyazı Batakköy Kavşağındaki geçiş süresi sorununu Bimer’e taşıdı. Batakköy Kavşağı ışıklarında geçiş süresinin kısa olmasının trafikte geçiş ihlallerine ve trafiği tehlikeye düşürdüğünü belirten Kuru durumu Bimer’e yazıyla bildirdi. 
 
İLGİLİ YAZI
Sayın Başbakanım Sakarya Akyazı da benim ve tüm vatandaşların sorunu haline gelen olay dan haberdar etmek için sizlere yazıyorum. Akyazı D140 Karayolu otoban gişeleri giriş ve çıkışlarda yapılan dönel kavşak sonucu bir çok trafik kazası yaşandı. Bu kazaların otobandan çıkışta ve girişte dönel kavşağa durma mesafesi yeterli olmadığını ve kör nokta olduğu fikrindeyim yine aynı güzergahta Akyazı Batakköy kavşağında yıllarca sinyalizasyon olmaması sebebiyle kazalarda can ve mal kayıpları yaşanmıştı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi sinyalizasyon çalışması yaparak kavşak geçişlerini güvenli hale getirdi. Burada yaşadığımız problem ışık geçiş süreleri çok kısa özellikle mesai bitiminde iş çıkışı sebebiyle araç yoğunluğu yaşanmakta yeşil ışığa yetişmek için sürücüler kural ihlali yaptıklarını gözlemliyorum bu iki sorunu kısa sürede çözüme ulaştırmanız dileğimle kolay gelsin iyi çalışmalar
 
Cevap: SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI > ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI (14.08.2017 10:08)
 
Taleplerde geçen Büyükşehir Belediyesi sorumluluğu konusu olan Akyazı Batakköy sinyal sürelerinin güncellemesiyle ilgili çalışma iş programına alınmıştır. 
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobil takla attı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup