Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Başkan Soykan'dan Ankara çıkarması

07-06-2022 18:11:57 - AKYAZI
Başkan Soykan'dan Ankara çıkarması

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile birlikte Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüştü.

Özgür Adımlar
 Başkan Soykan, Ankara temasları kapsamında MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül ve Askeri Fabrikalar Genel Müdürü İmdat Ersoy’u da ziyaret etti.
 
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, ilçedeki çalışmalarının yanı sıra Ankara temaslarına da devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden Başkan Soykan, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile birlikte Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın ziyaret etti. İlçe adliyesinin genel durumu ve yürütülen diğer çalışmalarla ilgili görüşmede bulunan Başkan Bilal Soykan, misafirperverliğinden dolayı Bakan Bozdağ’a teşekkür etti.
 
Başkan Soykan, “ İlçemiz için Ankara temaslarımızı sık sık sürdürüyoruz. Bugün de Milletvekilimiz Çiğdem Erdoğan Atabek ile birlikte TBMM’de Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ın ziyaret ettik. İlçemizin ihtiyaçlarını kendisine ilettik. Sayın bakanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız Akyazılı hemşerilerimize selamlarını da gönderdi” dedi.
 
AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’e de teşekkür eden Başkan Soykan, “ Bizlerin her zaman yanında olan ve çalışmalarımızda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Milletvekilimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Ankara temaslarına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaretinin ardından MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül ve Askeri Fabrikalar Genel Müdürü İmdat Ersoy ile devam etti. Bülbül ve Ersoy’u makamlarında ziyaret eden Başkan Soykan çalışmalarında başarılar diledi.
Güven Yapı
Başkan Soykan'dan Ankara çıkarması
Güven Yapı
Başkan Soykan'dan Ankara çıkarması
Başkan Soykan'dan Ankara çıkarması

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden