Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

BAŞKAN HASAN AKCAN HER ÇARŞAMBA HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLA BULUŞACAK

19-12-2017 12:09:51 - AKYAZI
    BAŞKAN HASAN AKCAN HER ÇARŞAMBA HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLA BULUŞACAK

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan her çarşamba günü vatandaşlarla buluşacak

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın vatandaşlardan gelen talep ve istekleri dinlemek üzere her Çarşamba günü saat 09.30 ile 12.30 saatleri arasını vatandaşlara Halk günü olarak ayıracak.
 
Vatandaşlardan gelen talep, istek ve dilekleri dinlemek ve Halka daha fazla vakit ayırmaya gayret gösteren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Çarşamba günleri 09.30 ile 12.30 saatleri arasında Akyazı Belediyesi Meclis salonunda vatandaşla buluşacak. Vatandaşlara Başkan ile yüz yüze rahat görüşebilme imkânını sağlamak ve Halk ile daha da iç içe olabilmek amacıyla bundan böyle her Çarşamba gününü Vatandaşlara ayıran Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan, Halk günü toplantılarının ilkini 20 Aralık 2017 Çarşamba günü yarın saat: 09.30 ila 12.00 arasında Akyazı Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirecek. 
 
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Yoğun ve mesai saati gözetmeksizin aralıksız devam eden çalışma tempomuzda Vatandaşlarımıza daha fazla vakit ayırabilmek için Çarşamba günlerimizi öğleye kadar Halk günü toplantılarımız için ayırdık. Bundan sonra Halkımızın talep istek ve sorunlarını daha da fazla dinleyerek daha hızlı ve kalıcı çözümler üretilmesini sağlamaya çalışacağız. İstiyoruz ki  Vatandaşlarımız ile Belediyemiz arasında gönül köprülerimiz daha da sağlam olsun ve Halkımız Belediye başkanı ile daha fazla görüşebilsin bu amaçla Her Çarşamba günü saat: 09.30 ila 12.00 arasında Akyazı Belediyesi Meclis salonunda halkımızı bizzat kendim dinlemek üzere bekliyorum” dedi
UB Group
    BAŞKAN HASAN AKCAN HER ÇARŞAMBA HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLA BULUŞACAK
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

UB Group