Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

BAŞKAN BAYRAKTAR KÜLLİYE VE ÇANKAYA'DA

05-08-2016 18:29:23 - AKYAZI
BAŞKAN BAYRAKTAR KÜLLİYE VE ÇANKAYA'DA

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Akyazı Ticaret Borsası Başkanı A.Şener Bayraktar Külliye ve Çankaya'yı ziyaret etti.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Akyazı Ticaret Borsası Başkanı A.Şener Bayraktar TOBB önderliğinde önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhur Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a  ve ardından Başbakanlığın bulunduğu Çankaya Köşkünde Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a Sanayici ve Tüccarlar adına geçmiş olsun dileklerini iletmek ve Ülkemiz Demokrasisine sahip çıktıklarını ve çıkmaya devam edeceklerini belirtmek için ziyarette bulundular.

 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa başkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Hisarcıklıoğlu, “TOBB ve Oda-Borsa camiası olarak, dün olduğu gibi yarın da, demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Oda ve Borsa Başkanları ile İstişare Toplantısında bir konuşma yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu olağan üstü durum karşısındaki soğukkanlı tavrının ve bu zor süreçte bile ekonomiyi ön planda tutmasının iş dünyasının moralini ve çalışma şevkini artırdığını söyledi. “Bizler, ülkemizin tüccar ve sanayicileri olarak, daha güçlü bir ekonomi için, hiçbir kesintiye uğramadan yola devam etmek azmindeyiz. Bu çerçevede üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız” diyen Hisarcıklıoğlu, ülke ve millet olarak büyük bir badire atlatıldığını ifade etti.

 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun konuşmasından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB bünyesindeki oda ve borsa başkanları TOBB yöneticileri ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

 

‘RABBİM MİLLETİMİZİ BİR DAHA BÖYLE İMTİHANA TABİ TUTMASIN’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin 15 Temmuz hain darbe girişimini; sivili, polisi ve askeriyle 238 evladının şehadeti, 2.197 evladının da yaralanmasıyla geride bıraktığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara şifa dileyerek,’Milletimizin başı sağolsun. Rabbim milletimizi bir daha böyle bir imdihana tabi tutmasın’ temennisinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, odaların ve borsaların tarihlerimizdeki ahilik geleneğinin bugünkü temsilcileri olduğunu belirterek, ahinin; sadece işini yapan, üreten, sanatını icra eden, kişi olmayıp aynı zamanda yeri geldiğinde ülkesi ve milleti için malıyla, canıyla, yüreğiyle mücadele eden, geleceğini de inşa eden kişi olduğunu söyledi.

 

Esnaf, sanatkarlar ve işadamlarının, 15 Temmuz’da gösterdikleri güçlü duruşu ve verdikleri mücadeleyi yakından bildiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişiminin gerisindeki amaçlardan birinin de, Türkiye’nin tüm birikimlerini yok etmek, birilerine peşkeş çekmek olduğunun farkında olduklarını dile getirdi. Bu oyunun defalarca oynandığını ve bunun bedelini  bu milletin defalarca ödediğine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘bu defa da başaramadılar. Şimdi kazanımlarımızı koruma değil daha çok çalışma, daha çok üretme, daha çok ihraç etme, daha çok istihdam etme, daha çok dünyayı dolaşma zamanıdır. Daha çok koşacağız. Gördüğünüz gibi, yaşanan darbe girişimine rağmen ekonomimiz çok sınırlı ve kısa sürede telafi edilen bir dalgalanma dışında yolunda ilerlemeye hamdolsun devam ediyor. Batı başka şeyler bekliyordu, zil takıp oynayacaklardı; ama Rabbim onlara fırsat vermedi. Zilleri de ellerinde kaldı, oturdukları yerde kaldı’ şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, millete duyulan minnetin ve teşekkürün, ekonomiyi sürekli ileriye taşıyarak, refahı sürekli arttırarak ifade edilebileceğine dikkat çekti ve işadamlarına hitaben, ‘ Bunun için sizlere çok önemli görevler düşüyor. Küresel krizin 2007 yılından bu yana 7,3 milyon yeni istihdam üreten bir ekonomik başarının sahipleri olarak sizlere güveniyorum’ dedi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, istişare toplantısı sonrasında  birebir görüşmede Akyazı’daki son durumlar hakkında Başkan Bayraktar ile yaptığı görüşmede, Başkan Bayraktar’ın Akyazı’da Sanayici, Tüccar ve Esnafın Demokrasiye sahip çıktığını, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu, el birliği ile bu durumun aşılacağını, her zaman için Akyazı’nının ve Akyazı’lıların Cumhurbaşkanının ve devletinin ardında olduğunu belirtti.

 

TOBB il ve ilçe Yönetim Kurulu Başkanları Cuhurbaşkanlığı Külliyesinden sonra Başbakanlığa Çankaya köşküne Başbakan Yıldırım ile istişare toplantısına geçtiler.
Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Oda ve Borsa Başkanları İle İstişare Toplantısı'nda bir konuşma yaptı.
 
Türkiye'nin kalkınmasında, büyümesinde çok büyük emeği olan, müstesna toplulukla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Yıldırım, salonda 81 il, 160 ilçe 365 oda ve borsa temsilcisinin bulunduğunu ifade etti.
 
Katılımcılara seslenen Başbakan Yıldırım, "Sizler üreten, ürettiğini satan, istihdam oluşturan, reel ekonominin temsilcilerisiniz. Yatırım yapıyorsunuz, üretiyorsunuz, ihracat yapıyorsunuz, Türkiye'nin daha kalkınmış ülke olması için risk alıyorsunuz. Akıl teri, alın teri döküyorsunuz. Esnaf ve sanayicilerimizi temsil ediyorsunuz. Türkiye'nin bütün kazanımlarında sizin ve temsil ettiğiniz kesimlerin çok büyük emeği, çok büyük gayreti var, açılan köprülerde, yollarda, inşa edilen hastanelerde, okullarda, yapılan hızlı trenlerde hisseniz var, akıl teriniz, alın teriniz var. Bu emek ve fedakarlığınız için sizlere şahsım adına milletim adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.
 

Marmara Göz
BAŞKAN BAYRAKTAR KÜLLİYE VE ÇANKAYA'DA
UB Group
BAŞKAN BAYRAKTAR KÜLLİYE VE ÇANKAYA'DA
BAŞKAN BAYRAKTAR KÜLLİYE VE ÇANKAYA'DA
BAŞKAN BAYRAKTAR KÜLLİYE VE ÇANKAYA'DA

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden