Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Başkan Akcan’dan Yeni Akyazı İtfaiye Binasına Ziyaret

05-12-2017 10:25:55 - AKYAZI
Başkan Akcan’dan Yeni Akyazı İtfaiye Binasına Ziyaret

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı Merkez Aile Mezarlığı arkasında yapımı tamamlanan yeni itfaiye binasını ziyaret etti

Özgür Adımlar
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı Merkez Aile Mezarlığı arkasında yapımı tamamlanan Akyazı İtfaiye binasını yerinde incelemek ve eksiklikleri gidermek amacıyla yeni binaya ziyarette bulundu.
Akyazı Belediyesi tarafından yer tahsisi sağlanan ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından da yapımı tamamlanan Akyazı İtfaiye binasının resmi açılışı öncesinde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan İtfaiye binasına ziyarette bulunarak olası eksiklikleri gidermek amacıyla inceleme yaptı. 
 
Başkan Akcan Akyazı İtfaiyemizin hiçbir eksiği kalmayacak
 
Başkan Akcan ziyarette yaptığı açıklamasında “Başta bu tesisin ilçemize kazandırılmasından dolayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın; Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum. İtfaiyeler her şehrin her ilçenin can ve mal güvenliğini sağlayan en önemli kurumları arasında en başta gelmektedir. Bu kurumlarda yaşanabilecek eksiklikler yâda aksaklıklardan en çok İtfaiye personelleri ve o ilçede yaşayan vatandaşlarımız etkilenir.  Akyazı Belediyesi olarak ilçemiz itfaiyesinin hiçbir eksiği kalmaması açısından elimizden ne geliyorsa her zaman yaptık ve her zamanda yapacağız ”dedi.
 
Başkan Akcan daha sonra Binada İtfaiye araçların giriş ve çıkış yerlerini, araç park alanlarını, Su depolarını ve diğer bölümleri dikkatlice kontrol ederek her hangi bir sorun yâda bir ihtiyaç yaşanması halinde olası eksikliklerin derhal karşılanması amacıyla da ilgili birimlere talimat verdi. 
 
İtfaiye Birimlerinden Çok önemli Uyarı! 
 
110’a gelen ihbarlar İtfaiye Hattı Artık Sakarya’ Merkez’den Cevaplanacak 
 
Başkan Akcan’ın ziyaretinde kendisine yeni bina ile ilgili bilgiler veren Akyazı İtfaiye amirliği son zamanda 110 Alo İtfaiye hattında yapılan güncelleme hakkında da önemli bir hatırlatmada bulundular.  
 
110 Alo İtfaiye hattında gelen aramaların artık Sakarya Merkez’den cevaplanacağı ve Özellikle Akyazı’dan olası ihbarda bulunacak vatandaşların ilçe adını ve tam açık adresi dikkatli vermeleri gerektiğini ifade eden itfaiye amirliği vatandaşa bu konunun duyurusunun yapılmasını başkan Akcan’dan talep ettiler.
 
Sakarya merkezi İhbar cevaplama hattına son bağlanan ilçenin Akyazı olduğunun belirterek Akyazı ile birlikte başka merkeze bağlanmayan ilçenin de kalmadığını ifade eden itfaiye yetkilileri daha önceleri Akyazı’daki 110 Alo yangın hattına gelen ihbarların Akyazı’dan cevaplandığını fakat merkezi sisteme geçilmesi ile birlikte Sakarya merkezden bu ihbarların değerlendirilerek ilgili ilçe ekiplerine yönlendirileceğini dile getirdiler. 
 
İhbar yapıldığı anda dakikaların hatta saniyelerin bile büyük önem taşıdığını belirten İtfaiye yetkilileri vatandaşların mağdur olmamaları ve itfaiye ekiplerinin kendilerine zamanında ulaşmaları için bu hususu unutmayarak ilçe ve açık adresi daha detaylı olarak vermelerini önemle hatırlattılar.
Ürdüç
Başkan Akcan’dan Yeni Akyazı İtfaiye Binasına Ziyaret
Marmara Göz
Başkan Akcan’dan Yeni Akyazı İtfaiye Binasına Ziyaret
Başkan Akcan’dan Yeni Akyazı İtfaiye Binasına Ziyaret
Başkan Akcan’dan Yeni Akyazı İtfaiye Binasına Ziyaret
Başkan Akcan’dan Yeni Akyazı İtfaiye Binasına Ziyaret

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks