Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

BAŞKAN AKCAN’DAN 23 NİSANDA ÇOCUKLARA TİYATRO HEDİYESİ

22-04-2016 09:38:13 - AKYAZI
BAŞKAN AKCAN’DAN 23 NİSANDA ÇOCUKLARA TİYATRO HEDİYESİ

Çocuklara yönelik hem Sosyal hem de Kültürel faaliyetlerine her fırsatta devam eden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan

Özgür Adımlar

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın talimatı ile harekete geçen Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Milli Türk Talebe Birliği Tiyatro ekibi olan “Seyri Hayal Tiyatro” grubunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında çocuklara tiyatro gösterisi düzenlemesi adına koordine ederek gerekli tüm hazırlıkların yapılması ve alt yapının sağlanması için harekete geçti.
 
Yaklaşık 1 aydır provalarını sürdüren Milli Türk Talebe Birliği tiyatro ekibi Seyri Hayal Tiyatro grubu tüm hazırlıklarını tamamlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında çocuklara müthiş bir oyun hazırladı. Yönetmenliğini Burak Tutar, Yardımcı yönetmenliğini Furkan Özel’in  yaptığı Ponçik ve Arkadaşları iyiliğin kaynağına yolculuk adlı tiyatro oyununu Cabir Özcan yazdı.
 
Çocuklar için hem eğitici hem de öğretici olan Ponçik ve Arkadaşları iyiliğin kaynağına yolculuk adlı tiyatro oyunu Akyazı Belediyesi Ana hizmet binasında bulunan konferans salonunda 23 Nisan 2016 Cumartesi günü 3 seans olmak üzere 12.00 – 14.00 ve 16.00 saatlerinde ücretsiz olarak gösterilecek.
 
Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi öğrencileri de tiyatroya gelen çocuklara ücretsiz yüz boyama etkinliği düzenleyerek 23 Nisanın hem tiyatro ile hem de boyama etkinliği ile dolu dolu geçmesini sağlayacaklar.

UB Group
BAŞKAN AKCAN’DAN 23 NİSANDA ÇOCUKLARA TİYATRO HEDİYESİ
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden