ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Başkan Akcan'dan Sürpriz Okul Ziyareti

13-05-2016 15:33:10 - AKYAZI
Başkan Akcan'dan Sürpriz Okul Ziyareti

Akcan kendisini okullarına davet eden Akyazı Konuralp İlköğretim okulu 4/B sınıfı öğrencilerinin davetini kırmayarak okula sürpriz ziyarette bulundu.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan kendisini okullarına davet eden Akyazı Konuralp İlköğretim okulu 4/B sınıfı öğrencilerinin davetini kırmayarak okula sürpriz ziyarette bulundu.

“Beni çağırmışsınız işte geldim…!”

Geçtiğimiz günlerde öğretmenlerine Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan’ı çok sevdiklerini ve kendisini görmek istediklerini belirten Konuralp ilköğretim okulu 4/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri vasıtası ile Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a ulaşarak  Başkanı okullarına davet ettiler. Öğrencileri bu davetini ve isteğini kırmayan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Konuralp ilköğretim okuluna habersiz olarak giderek 4/B sınıfının kapısını çaldı  içeriye giren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Beni çağırmışsınız işte geldim diyerek” çocuklarla kucaklaştı. Belediye başkanını karşılarında gören öğrenciler ise bu güzel süprize çok sevindiler. Başkan Akcan öğrencilerle tek tek karşılıklı konuşarak şakalaşan başkan Akcan  her öğrenci ile ayrı ayrı ilgilenerek yanında getirdiği kitap, kek ve çikolataları çocuklara dağıttı. Okulları için kendilerinden bir isteği olup olmadığını da çocuklara soran başkan Akcan kendisine öğrencilerden gelen talepleri dikkatle dinleyerek not aldı.
 
“Çocuklar bir hayli meraklıydı.”

Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan’a sorular yönelten çocuklardan oldukça ilginç ve bir o kadar güzel sorular geldi. Belediye Başkanının görevlerini merak eden minikler ayrıca  Akyazı’da çocuklara yönelik ne gibi faaliyetler yaptığını ve ne gibi faaliyetler yapmayı düşündüğünü de sorularına ekledi. 

“Başkan Akcan’dan Öğrencilere Nasihat…”

Çocukların sorularını tek tek dikkatle ve ayrıntılarla cevaplayan Başkan Akcan öğrencilere de nasihatlerde bulunmayı ihmal etmedi. Başkan Akcan “Kıymetli öğrenciler, kitap okumayı asla bırakmayın. Dimağlarınız çok taze bilgiye aç, onun için her güzel bilgiyi öğrenin. Derslere çalışmayı ihmal etmeyin. İleriki yıllarda bu alışkanlıklar çok işinize yarayacak. Ayrıca; bizler Müslümansız ve dinimizin bizlere emrettiği şekilde yaşamalıyız. Sizler artık büyüdünüz bakın 4. sınıfa gidiyorsunuz bu da demek oluyor ki artık hem öğrencilik yaşamınıza devam edeceksiniz hem de dini görevlerinizi yerine getireceksiniz. Nedir dini görevleriniz peki? Muhakkak ve muhakkak Namaz kılın eğer şimdiden namaz kılmaya başlarsanız büyüdüğünüz zaman namaz kılmak sizlere zor gelmez. Zaten bu bize rabbimizin emri değimli?. Bir de Yüce Allah (c.c) bizlere sözlerin kelamların en güzeli nasihatlerin en güzeli kitapların en güzeli Kur-an’ı Kerim’i göndermiş bizlerde bu kitabı her gün okumalı Peygamber Efendimiz S.A.V’in hayatını kendimize örnek edinmeliyiz. Hepinize hem okul yaşantısında hem de okuldan sonraki yaşantınızda sağlık sıhhat ve mutluluklar diliyorum. Allahın yolundan ve Kuran’ın izinden ayrılmayın çocuklar” dedi. 

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup