10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Başkan Akcan Akyazı Haberin Kahvaltı Davetine Katıldı

26-11-2017 22:41:57 - AKYAZI
Başkan Akcan Akyazı Haberin Kahvaltı Davetine Katıldı

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Haber ailesiyle kahvaltıda buluştu.

Özgür Adımlar
Akyazı Haber ofisinde yapılan personel kahvaltı, sıcak sohbet eşliğinde geçti. Belediye Başkanı Hasan Akcan, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İrfan Kardeş ile Akyazı Haber ailesiyle kahvaltı programında bir araya gelerek hasbıhal etti.
 
Akyazı Haber İmtiyaz sahibi Ali Yıldırım “Sayın Başkanımız bizlerin davetini geri çevirmeyerek düzenlemiş olduğumuz kahvaltıya katıldıkları için kendilerinden teşekkür ediyorum” dedi. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, basın ile fikir alışverişi bilgi paylaşımında bulunulmalı, bu tür organizasyonlar sıklaştırılmalı “ ifadelerini kullandı.
 
Başkan Akcan kahvaltı sonrası açıklamalarda bulundu. “ Aksartepe ‘nin 29 Yıllığına kiralanmasıyla alakalı olarak Aksartepe Projesi geniş kapsamlı bir proje Hibe Projeler kapsamında girişimlerimiz var bu şekilde veya Yap işlet devret şeklinde belediyeye külfet olmadan projeyi Akyazı’nın hizmetine kazandırmak istiyoruz. Tabiat Ormanpark, Otopark, Taşkırma Tesisi, Çözüm Masası, Aş Evi, Amatör Spor Kulüpleri lokali, Trafik Park, Mobese, Sosyal Gelişim Merkezi ve Sentetik saha gibi birçok yatırımı getirdi. En önemlisi Çok büyük asfalt atılımı yaptık alt yapı çalışması biten tüm yolları asfaltı için ekiplerimiz sürekli çalışıyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz Çözüm masasına sorun ve problemlerini bildirsinler.” dedi. 
 
Kahvaltı için teşekkür eden Başkan Akcan Yayın Hayatında başarılar diledi.
Marmara Göz
Başkan Akcan Akyazı Haberin Kahvaltı Davetine Katıldı
Akgün Restoran Çorba
Başkan Akcan Akyazı Haberin Kahvaltı Davetine Katıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)