Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Bankkart başak tedarik zinciri protokolü imzalandı

24-12-2020 17:46:38 - AKYAZI
Bankkart başak tedarik zinciri protokolü imzalandı

ATSO VE ZİRAAT BANKASI ŞUBESİ  ARASINDA "BANKKART BAŞAK TEDARİK ZİNCİRİ PROTOKOLÜ” İMZALANDI

Hardal Burger Akyazı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Ziraat Bankası arasında 10.12.2020 tarihinde yapılan protokolle hayata geçen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman projesi kapsamında ilçede bulunan Ziraat Bankası Şube Müdürleri ile Ticaret Odası  arasında protokol imzalandı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanının ardından  Ticaret Odası ve Ziraat Bankası Akyazı Şubesi arasında protokol imzalandı. “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Protokolü”nde imzalar Akyazı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi BAYRAKTAR  ve Ziraat Bankası Akyazı Şube Müdürü Ahmet ÖĞÜTMEN tarafından atıldı
 
ALICI VE SATICININ GÜVEN İÇİNDE ALIŞVERİŞ YAPMASININ ÖNÜ AÇILIYOR
Protokolle ile ilgili açıklamada bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi BAYRAKTAR; “Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olarak, içinde bulunduğumuz bu zorlu süreci üyelerimizin daha rahat atlatması için TOBB nezdinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan “Bankkart Başak” ile hazırlanan finansman projesi kapsamında, üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanacak. Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasına imkân tanıyan bu sistemle, üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklar. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Pandemi süreci tüm sektörleri etkiledi. Nakit sıkıntısı çeken üyelerimizin finansman ihtiyacını bir nebze de olsa karşılaması hedeflenen bu protokol ile üretimde ve ticarette devamlılık sağlanmış olacak. Bankkart Başak ile üyelerimize bir nebze olsun nefes aldırılacaktır dedi. İmzalanan protokolün tüm üyelerelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Güven Yapı
Bankkart başak tedarik zinciri protokolü imzalandı
Akgün Restoran Çorba
Bankkart başak tedarik zinciri protokolü imzalandı
Bankkart başak tedarik zinciri protokolü imzalandı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden