İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Bakan Mahmut Özer’den öğretmenlere ödev çağrısı

18-01-2022 15:51:20 - AKYAZI
Bakan Mahmut Özer’den öğretmenlere ödev çağrısı

Bakan Özer yarıyıl tatiline girecek öğrencilere ödev verilmemesini isteyerek, "İnanıyorum ki öğretmenlerimiz öğrencilerimize ödev vermeyecekler" dedi.

Özgür Adımlar
İstanbul’un Esenler ilçesinde, içerisinde ilkokul, ortaokul ve spor salonunun bulunacağı Tuna Eğitim Vadisi’nin temel atma töreni düzenlendi.
 
Törene; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Bakan Özer, törende yaptığı konuşmada bu hafta sonu başlayacak olan yarıyıl tatilinde öğretmenlerin öğrencilere ödev vermemesini istediğini belirtti.
 
“BU 2 HAFTA İÇERİSİNDE ÖDEV VERMESİNLER”
 
Bakan Özer, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
 
“Öğretmenlerimizden istirhamımız var; öğrencilerimize bu 2 hafta içerisinde ödev vermesinler. Gerçekten öğrencilerimiz eğitime yeni başlayanlar hariç, diğer öğrencilerimizin hepsi bu 1 yıllık aradan sonra özellikle ilk aylar gerçekten ciddi bir imtihan verdiler. Onun için bu 5 aylık yoğun eğitimden sonra onların da 2 hafta güzel bir dinlenmeye ihtiyaçları var. İnanıyorum ki öğretmenlerimiz öğrencilerimize ödev vermeyecekler, 2 hafta hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz dinlenecekler.”
UB Group
Bakan Mahmut Özer’den öğretmenlere ödev çağrısı
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatandaş 2 yıl önce2022-01-18 16:44:56

Ahhh nerdeeee ikinci sınıf öğrencisine hergün sayfalarca hfftasonu üç katı ödev verenler var cocukçğu bırak biz bile anlamakta zorlanıyoruz bazı soruları cocuk okuldan nefrst etti yeminle ...

0
-0
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden