Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Baba Oğul aynı safta

02-12-2022 17:09:52 - AKYAZI
Baba Oğul aynı safta

Akyazı Müftülüğü tarafından 'Baba oğul aynı safta' projesi kapsamında sabah namazında buluşacak.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Gazi Süleyman paşa camii'nde Akyazı Müftülüğü tarafından organize edilen Baba oğul aynı safta etkinliği 3 Aralık 2022 07.00'de başlayacaktır. Namaz çıkışında çorba ikrami yapılacaktır.
 
Etkinliğe çağrı olarak Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii İmam Hatibi Muhammet Özdemir;
 
"Kıymetli anne babalar ve değerli Akyazı halkı  Gazi Süleymanpaşa Camii'si İmamı olarak büyük bir projemiz vardır. Bu projemiz Baba evlat buluşması önümüzdeki cumartesi günü 3 Aralık cumartesi sabah namazında  tüm babaları ve evlatları cami'ye davet ediyoruz. 
 
Aynı zamanda okullarımızdaki gençlerimizide camimize davet ediyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız camimizin manevi atmosferini, feyzini, bereketini değerlendirmesi için biz bu projeyi yapmaya karar verdik. Tabi anne ve babalardan bu konu hakkında destek istiyoruz. 
 
Çocuklarımız hem namazı bilsinler, hemde cemaati öğrensinler. Sabah namazı ile başlıyacağız namaz kılıp ardından tesbihatımız var. Tesbihatımızdan sonra da namaz çıkışı cemaatımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, inşallah çorba ikramımız olacaktır. Tüm halkımız, Akyazı halkı herkes davetlidir" ifadelerine yer verdi.
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Hoca 1 yıl önce2022-12-03 10:20:39

Muhammet hocamı tebrik ediyorum allah razı olsun babası olmayan kardeşlerimin babalarımıza rabbim rahmet eylesin inşallah

1
-0
Vatandaş 1 yıl önce2022-12-03 01:05:33

Keşke babalar ile değilde , direk sabah namazında buluşuyoruz olsaydı... Babam yok ben nabacağım keşke düşünülse böyle ince detaylar

0
-1
Alis 1 yıl önce2022-12-02 18:12:33

Allah razı olsun

1
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden