Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

AZO Başkanı Bayraktar’dan Yusuf ÇELEBİ’ye Ziyaret

18-01-2018 17:42:11 - AKYAZI
AZO Başkanı Bayraktar’dan Yusuf ÇELEBİ’ye Ziyaret

Akyazı Ziraat Odası Başkanı Bayraktar’dan Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığını Ziyaret

Özgür Adımlar
Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR, Kocaali Ziraat Odası Başkanı Tamer TUNCA ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yusuf ÇELEBİ’yi makamında ziyaret ettiler.
 
Ziyarette konuşan BAYRAKTAR; Sakarya Büyük Şehir Belediyesi bünyesinde Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığının kurulmasından memnuniyet duyduklarını, Sakarya Ziraat Odaları olarak Büyük Şehir Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ile birlikte çiftçilere hizmet amaçlı projeler oluşturulması ve uygulanmasında uyum içerisinde çalışma yapacaklarını belirterek Daire Başkanı Yusuf ÇELEBİ’ye başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti.
Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Yusuf ÇELEBİ’de ziyaretten memnuniyet duyduğunu Sakarya Ziraat Odaları gibi kendilerininde çiftçilerin hizmetinde olduklarını, birlikte çiftçiye hizmet edecek projeler ortaya koyma ve bu projeleri hayata geçirmede birlikte çalışmalarının kendilerinide memnun edeceğini belirtti.
 
Ziyret Sırasında Tarım İşleri Daire Başkanlığının Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan YAMAN ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürü Taha TOPLU’da hazır bulunmuşlardır.
Marmara Göz
AZO Başkanı Bayraktar’dan Yusuf ÇELEBİ’ye Ziyaret
Akgün Restoran Çorba
AZO Başkanı Bayraktar’dan Yusuf ÇELEBİ’ye Ziyaret

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden