Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ATSODAN SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NA ZİYARET

24-03-2020 17:01:03 - AKYAZI
ATSODAN SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NA ZİYARET

ATSO, Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yurdanur Dikmen’i ziyaret etti.

Özgür Adımlar
ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar,  Akyazı’da Hizmet vermeye başlayan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yurdanur Dikmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Başkan Bayraktar; “İlçemize Fakültenin getirilmesi için çok büyük mücadele ettik, girişimlerde bulunduk ve nihayetinde Fakültemizi Akyazı’ya kazandırdık. Fakültemiz, öğrencilerimize, Akyazı’da faaliyet gösteren üyelerimize ve esnafımıza, hayırlı olmasını diler ve dünyada yaşanan salgının ülkemize olan etkilerinden dolayı gecesini gündüzüne katan  sağlık çalışanlarımıza ve onları yetiştiren siz değerli hocalarımıza da  teşekkür ederim. Fakültemiz Dekanlığına atanan Prof.Dr. Yurdanur Dikmen’e ve Fakülte Sekreteri Sertaç Koç’a yeni görevlerinin hayırlı olması dilerim.” Dedi.
 
Prof.Dr. Yurdanur Dikmen, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’a yaptığı açıklamada, Eylül ayında Sağlık Bilimleri Fakültesi ( Hemşirelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Sağlık Yönetimi) bölümlerine 120 kontenjan ve Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulu (Sağlık Kurumları İşletmecili, Sağlık Turizmi İşletmeciliği, Tıbbi Laboratuar, Acil ve İlk Yardım, Fizyoterapi) bölümlerine toplam 250 kontenjan açmayı hedeflediklerini ifade etti.
 
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yurdanur Dikmen,  ziyaretinden dolayı ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’a memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Güven Yapı
ATSODAN SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NA ZİYARET
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks