10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

ATSOdan 2021 yılı nefes kredisi müjdesi

27-05-2021 13:24:40 - AKYAZI
ATSOdan 2021 yılı nefes kredisi müjdesi

ATSO Başkanı Z. Şinasi Bayraktar TOBB'un Nefes Kredisi için hazırlıklara başladığını ve en kısa sürede üyelerine kullandıracağını duyurdu.

Özgür Adımlar
Tüm dünyayı etkisi altına alan  koronavirüsle iktisadi  açıdan da etkin bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini, dile getiren Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Bayraktar, girişimlerinin sonuçlarını almaya devam ettiklerini kaydetti.
 
TOBB ve ilgili bakanlıklara gönderdikleri raporlar ve yaptıkları açıklamalarla koronavirüsün iktisadi hasarına dikkat çeken ATSO Başkanı Bayraktar; "Özellikle TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşme gerçekleştirmiş ve zor durumda olan iş insanları için Nefes Kredisi çıkartılmasını talep etmiştik ve üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda nefes kredisini kullandırmıştık. 2021 yılı içerisinde de taleplerimiz ve diğer oda ve borsaların  taleplerine sessiz kalmayan TOBB Nefes Kredisi için hazırlıklara başladı ve en kısa sürede üyelerine kullandıracak" dedi.
 
CANSUYU NİTELİĞİ TAŞIYOR
 
Kredi miktarının TOBB ve bankalarının artı payıyla daha da artmasının beklendiğini anlatan Bayraktar, şunları söyledi; "Koronavirüsün etkilerinin hissedilmeye başlamasının hemen akabinde iktisadi önlemleri öncelikli sıraya aldık ve Nefes Kredisi çıkartılması için Birlik Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüşme gerçekleştirdik. Öncelikli eylem planı olarak talep ettiğimiz Nefes Kredisi ile ilgili Rıfat Hisarcıklıoğlu  ile hemen bir görüşme gerçekleştirdik.  Yaptığımız görüşme sonrası Birliğimiz TOBB hazırlıklarını başlattı. Nefes Kredisi, böylesi bir süreçte finansmana erişmekte zorluk çeken üyelerimiz için adeta cansuyu niteliği taşımaktadır. Talebimize her zaman olduğu gibi olumlu karşılık veren birliğimize teşekkür ederiz."
 
Nefes Kredisi Detayları
 
 
Tacirler ve Ticaret erbablarına uygun koşullarda finansman desteği sağlamak amacıyla "2021 Nefes Kredisi", 10 bankanın katılımı ile TOBB ve KGF işbirliğinde 1 Haziran'da uygulamaya alınacak.
 
Nefes Kredi Paketi ile yıllık cirosu 10 milyon lira altında olan ve 2020 cirosunda 2019'a göre yüzde 25 kayıp yaşayan oda ve borsalara kayıtlı üyelere finansman imkanı sağlanacak.
 
Kredi ile 2020 cirosu 1 milyon lirayı aşmayan KOBİ’ler azami 50 bin lira, cirosu 1-10 milyon lira arasında olan KOBİ'ler ise azami 200 bin lira kredi kullanabilecek.
 
Kredinin uygulamasında Hazine destekli KGF kefaleti sağlanacak ve faiz oranı yıllık yüzde 17,5 olacak.
UB Group
ATSOdan 2021 yılı nefes kredisi müjdesi
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Akyazili 3 yıl önce2021-05-27 22:10:04

Adam gibi kiredi verin 17 18 le kiredimi olur kar marji iyi kazanan yuzde yirmi zorla kazaniyo siz bu hesabi daha iyi biliyosunuz yuzde 18 le kiredi alan tasmi yiyecek inin milletin sirtindan

0
-0
FATİH 3 yıl önce2021-05-27 13:45:40

%17 İLE NEFES KREDİSİ BÜYÜK MÜJDE

1
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks