Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Atso Üyelerine Nefes Kredisi Müjdesi

06-02-2017 15:49:01 - AKYAZI
Atso Üyelerine Nefes Kredisi Müjdesi

Atso üyelerine nefes kredisi limitini yükseltti

Özgür Adımlar
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan KOBİ’lere ‘Nefes Kredisi Projesi’ kapsamında Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası da üyelerine 50.000.-Tl olan kredi desteği limiti 100.000.- Tl ye çıkartıldı.
 
Akyazı  Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar Nefes Kredisi ile ilgili bilgi aktararak şunları dile getirdi:
 
Aralık 2016 yılında Odamız girişimleri sonucu Üyelerimizin kullanımına açılan 50.000.-Tl lik  Nefes Kredisi Limitini TOBB ile görüşerek ve yeni bir mutabakat imzalayarak 100.000.- Tl ye çıkartmış bulunmaktayız “KOBİ'lerimiz yıllık yüzde 9,90 (aylık yüzde 0,825) faiz oranı ile 12 ay (eşit taksitli) vadeli 100.000.-Tl limitli TOBB Nefes Kredisi'nden yararlanabilecek.
“Ülke genelinde KOBİ’lerin %15 ile %18 arasında faizle kredi kullanabildiği için zorluklar çekiyorlardı.  TOBB öncülüğünde başlatılan bu Proje ile KOBİ’lerin yüksek faiz baskısından bir nebze olsun kurtularak, nefes alacağını söyledi.
 
Yüzbin liralık Nefes Kredisinden faydalanmak isteyen üyelerimiz Odamızdan alacakları Üyelik Faaliyet  ( TOBB Nefes Kredisi için) ibareli belgesi ile  İlçemiz Denizbank ve Ziraat Bankası Şubelerine müracaat edeceklerdir, dedi.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Darphane Genel Müdürü'nden sahte altın uyarısı geldi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak