İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

ATSO BAŞKANI ŞİNASİ BAYRAKTAR YANGIN YERİNDE İNCELEME YAPTI

01-02-2017 15:56:41 - AKYAZI
ATSO BAŞKANI ŞİNASİ BAYRAKTAR YANGIN YERİNDE İNCELEME YAPTI

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar önceki gün çıkan yangında zarar gören Divan Aytaş baza deposunu yerinde inceledi

Özgür Adımlar
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar önceki gün elektrikli ısıtıcıdan çıkan yangın sonrası içinde bulunan malzemelerle birlikte tamamen yanan Divan-Aytaş Mobilya fabrikasına ait depoda incelemelerde bulundu.
 
ATSO Başkanı önce Divan-Aytaş fabrikasına giderek sahipleri olan Mehmet ve Suphi Ayaz kardeşlere geçmiş olsun dileğinde bulundu ve daha sonra da yangının çıktığı depoya giderek incelemelerde bulundu.
 
Divan-Aytaş mobilya firması sahibi Mehmet ve Suphi Ayaz kardeşler, yangının işçilerin öğle yemeğini yedikleri esnada çıktığını, çıkış nedeninin de depoda çalışmakta olan işçiler tarafından kullanılan elektrikli ısıtıcıdan kaynaklandığını tahmin ettiklerini belirttiler ve zararın yaklaşık olarak bir milyon 500 bin lira civarında olduğunu söylediler. 
 
Çıkan yangında deponun tamamen yandığına dikkat çeken Ayaz kardeşler, olayda can kaybının yaşanmaması ve işçilerden birinin dahi burunlarının kanamamış olmasının kendileri için teselli kaynağı olduğunu söylediler.
 
ATSO Başkanı Bayraktar’da ziyaret ve incelemesinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Firma sahiplerinden Mehmet Ayaz aynı zamanda Odamızın değerli meclis üyelerinden biridir. Çıkan yangın nedeniyle Ayaz kardeşlerin maddi zarara uğramaları beni ziyadesiyle üzmüştür. Bu olayda tek tesellim yangın sırasında depoda kimsenin olmayışı ve can kaybı ya da işçi yaralanması gibi bir olayın yaşanmamış olmasıdır. Elbette ki mal canın yongasıdır. Giden mal tekrar yerine getirilebilir ama can kaybı yaşanmış olsaydı o can geri getirilemezdi. O nedenle büyük bir olay sadece mal kaybıyla atlatılmış. Geçmiş olsun diyorum ve yüce Mevlama da bir daha böyle bir olay yaşatmaması için dua ediyorum “
Güven Yapı
ATSO BAŞKANI ŞİNASİ BAYRAKTAR YANGIN YERİNDE İNCELEME YAPTI
Güven Yapı
ATSO BAŞKANI ŞİNASİ BAYRAKTAR YANGIN YERİNDE İNCELEME YAPTI

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kent merkezinde dehşet: İki kişiyi silahla vurdu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden