Aydın Metal
10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Atso Başkanı Bayraktardan Askerlik Şube Başkanına Ziyaret

03-09-2016 10:10:49 - AKYAZI
Atso Başkanı Bayraktardan Askerlik Şube Başkanına Ziyaret

ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, görevine yeni atanan Binbaşı Çağatay Ergü’ye hoş geldin ziyaretinde bulundu

Özgür Adımlar

Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Mustafa Ünlütürk’ün tayininin çıkması nedeniyle bu göreve atanan Binbaşı Çağatay Ergü’nün Akyazı’ya gelerek yeni görevine başlaması nedeniyle Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Şinasi Bayraktar tarafından Binbaşı Ergü’ye bir hoş geldin ziyareti yapıldı.

 

Ziyaret sırasında konuşan ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı’nın 100 bine yaklaşan nüfusu, sınırlarında barındırdığı onlarca fabrikasında çalışan binlerce insanı, doğasının güzelliği, termal ve dağ turizmi ve ins anlarının cana yakınlığı ile önemli bir İlçe konumunda olduğunu, birçok İlçede bulunmayan Ticaret ve Sanayi Odasının Akyazı’da faaliyetini sürdürdüğünü belirterek, “ Allahın verdiği bu nimetlerden faydalanmak için Akyazılılar olarak bizlerde var gücümüzle çalışıyoruz. Güzel ve şirin İlçemizi bir adım daha ileriye götürmek, İlçemizde yaşamakta olan insanlarımızın refah düzeyini yükseltmek ve İlçemiz ekonomisini en üst seviyeye çıkartmak için canla başla mücadele ediyoruz.” dedi.

 

İlçe sınırları içinde faaliyet göstermekte olan fabrikalar arasında Ülke genelinde ilk 500’ün ve ikinci 500’ün içinde yer alan güçlü fabrikaların bulunduğuna da dikkat çeken Bayraktar, yeni yeni yatırımlar için Odamıza müracaatlar her geçen gün artarak sürmektedir. ATSO olarak biz bundan sonra müracaat eden yatırımcılardan öncelikli olarak İlçemizin güzelliğini bozmayacak, havamızı ve çevremizi kirletmeyecek yatırımlar yapmalarını istediğimizi kendilerine söylüyoruz. Bizim isteğimiz doğrultusunda olan yatırımcılara da ATSO olarak elimizden geldiğinden daha fazla bir gayretle yardımcı olmaya çalışıyoruz dedi.  

 

Bayraktar, konuşmasını şöyle tamamladı “ Size bugün hoş geldiniz ziyareti yaptım. İlçemizde ve  Akyazılılara hizmet ediyor olmanız bizi memnun etmiştir. Size başarılar diliyorum. ATSO olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” Akyazı’nın yeni Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Çağatay Ergü’de Akyazı’nın büyük ve önemli bir İlçe olduğunu zaten biliyordum. Ancak Ticaret ve Sanayi Odası gibi önemli ve büyük bir kuruluşun varlığını buraya gelince öğrendim. Yaptığınız ziyaret beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ziyaretiniz için size teşekkür ediyorum. El birliği ile bu güzel İlçemize hak ettiği hizmetleri veririz dedi ve en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağını söyledi. 

Akgün Restoran Çorba
Atso Başkanı Bayraktardan Askerlik Şube Başkanına Ziyaret
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks