10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

ASTSO'dan Sedaş'a tepki

01-02-2023 15:12:09 - AKYAZI
ASTSO'dan Sedaş'a tepki

Hardal Burger Akyazı

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, plansız yapılan elektrik kesintilerinin sanayiyi olumsuz etkilediğini belirterek tepki gösterdi.

Başkan Bayraktar, ilçe de büyük yatırımlar yapılarak sanayileşmenin hızla ilerlediğini, ihracat rakamlarının her yıl artarak, büyüyen bölgenin parlayan yıldızı konumunda olduklarını ifade etti.

"Ancak bu yatırımlar yapılıp gelişen sanayimiz de yaşanan bu tür olumsuz plansız elektrik kesintileri ilçemizdeki sanayi sektörlerinin üretimlerini sekteye uğratmaktadır" diyen Bayraktar; "

Fabrika yetkilerimizden alınan şikayetler doğrultusunda Sedaş Genel Müdürlüğü ile daha önce görüşmeler yapılarak, sanayicilerimizin bulunduğu bölgelerde trafo bakım onarımları yapılacağı zaman, bakım yapılacak bölgedeki sanayiciler mesaj yolu ile bir gün öncesinde bilgilendirilecek ve gerekli tedbirler alınması yönünde bilgi verilecekti. Buna rağmen plansız ve bilgi paylaşımı yapılmadan elektrik kesintisi yapılmakta, sanayicimiz üretimle ilgili sıkıntılar yaşamakta ve mağdur olmaktadır. Kış ayında olmamız münasebetiyle muhtemel elektrik kesintileri devam edeceğini düşünüyoruz. Bu nedenle sanayicilerimizin üretimle ilgi sıkıntı yaşamamaları için Sedaş yetkililerinin bakım onarım yapılacak bölgede konuşlanmış sanayicilerimizin elektrik kesintisinin ne zaman yapılacağını ve ne kadar süre kesinti olacağı ile ilgili bilgiyi üyelerimize ve sanayicilerimize bildirmesi imalat sektörünü sekteye uğratmayacaktır" ifadelerinde bulundu.

 


 

Ürdüç
ASTSO'dan Sedaş'a tepki
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bizde kaleden döndük 1 yıl önce2023-02-03 13:05:29

Şu odalar sembolik mi bir sanayici bu odaların başına niye gelmiyor

0
-0
Yorumcu 1 yıl önce2023-02-03 07:18:13

SEDAŞ bu aralar iyice cıvıttı. Her hafta tatilinde pazar günü elektrik kesintisi yapılıyor. Bir tatil günümüzde işlerimizi yapamıyoruz.Haftanın 5 günü ne yapıyor bunlarda kesinti için hafta sonunu bekliyorlar anlamıyorum.

0
-0
M.ş 1 yıl önce2023-02-02 19:01:55

Sonuç tepki verirsin bir daha plansız kesinti olmaz…

0
-0
Metin 1 yıl önce2023-02-02 08:33:23

Sonuç ne oldu

0
-0
Otomobil takla attı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup