Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Asayiş Bülteni ve Basın Duyurusu

21-08-2017 18:47:00 - AKYAZI
Asayiş Bülteni ve Basın Duyurusu

Meydana gelen asayiş olayları ve basın duyurusu

Hardal Burger Akyazı
SAKARYA - AKYAZI
Olay Adı TAKSİRLE YARALAMA
 
Şüpheli/Müşteki S.Ö.(E.1985) isimli şahsın kullanmış olduğu 67 EV ** plakalı araç ile Müşteki/Şüpheli O.K.(E.1996) kullanmış olduğu 54 HF ** plakalı motosikletin karışmış olduğu kazada taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını beyan etmişler, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.
 
BASIN DUYURUSU
 
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan istihbari çalışmalar sonucu; Adapazarı, Akyazı, Arifiye, Hendek ve Sapanca İlçelerinde, yasadışı kenevir ekimi ve uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili toplam (19) ayrı operasyon icra edilmiştir.
 
İcra edilen bu operasyonlarda toplam, (9170) gram kubar esrar, (1890) kök kenevir bitkisi ve (4) gram bonzai, (24) gram kenevir tohumu ve (1) adet av tüfeği ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak (27) şüpheli hakkında adli soruşturma başlatılmıştır.
 
İnsanlarımız maddi çıkarları uğruna ölüme sürükleyen ve gençlerimizi uyuşturucuya bulaştıran, geleceğimizi karartan zehir tacirlerine karşı Sakarya İl Jandarma Komutanlığı tarafından operasyonlara devam edilecek olup, bütün vatandaşlarımızın 156 Jandarma İmdat telefonuna, uyuşturucuyla ilgili ihbarları zamanında bildirmeleri hem insanımız korumak hem de uyuşturucudan menfaat temin edenlere karşı mücadelede ki etkinliği artıracaktır.
Güven Yapı
Asayiş Bülteni ve Basın Duyurusu
Marmara Göz
Asayiş Bülteni ve Basın Duyurusu
Asayiş Bülteni ve Basın Duyurusu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks