Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Asayiş Bülteni

13-11-2017 17:17:01 - AKYAZI
Asayiş Bülteni

Akyazı Asayiş Bülteni

Özgür Adımlar
BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI 
Akyazı-Akbalık Mahallesinde, 05 Kasım 2017 Pazar günü saat:02.00 sıralarında, N.M.(1980’d.lu/E)’ye ait bahçeden (3) adet büyükbaş hayvan kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalınmıştır. Olay ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.
 
KAYIP EŞYA
08.11.2017 günü Müşteki F.T.(K-1989) isimli şahıs, Samsung marka A5 model cep telefonunu Ömercikler Mahallesi pazaryerinde düşürdüğünü, telefonunu aradığında birkaç aramadan sonra ulaşamadığını, olaydan dolayı kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.
 
TAKSİRLE YARALAMA 
09.11.2017 günü meydana gelen Taksirle Yaralama olayı ile ilgili Şüpheli M.A.A.(E.1981) isimli şahıs sevk ve idaresinde bulunan 54 HY ** plaka sayılı aracıyla Akyazı Devlet hastanesinden ikametine doğru seyir ettiğini, cadde üzerinde bulunan U. market isimli işyerini geçtikten sonra bir kız çocuğunun sol taraftan karşıdan karşıya geçtiğini son anda farkettiğini, frene bastığını ama aracı durmadığından kız çocuğuna çarptığını, hemen aracından inerek kız çocuğuna yardımcı olmak istediğini ve kız çocuğunu gerekli tedavisi için Akyazı Devlet hastanesine götürdüğünü, olaydan dolayı kimseden dava ve şikayeti olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.
 
TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Akyazı-Kabakulak Mahallesinde, 11 Kasım 2017 Cumartesi günü saat:22.00 sıralarında, H.K.(1959’d.lu/E) yönetimindeki elektrikli bisiklet ile seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek, aynı istikamette seyir halinde olan M.D.(1961’d.lu/E) yönetimindeki araca çarpması sonucu meydana gelen kazada (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
 
TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Akyazı-Vakıf Mahallesinde, 12 Kasım 2017 Pazar günü saat:02.45 sıralarında, K.G.(1967’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sol tarafında bulunan ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada, (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden