İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

As Akyazıspor Yetenekli Sporcuları Tek Bir Çatı Altında Toplayacak

22-06-2018 18:17:41 - AKYAZI
 As Akyazıspor Yetenekli Sporcuları Tek Bir Çatı Altında Toplayacak

As Akyazıspor yönetimi yeni kurdukları altyapı birlik sistemi ve 100 yürek 100 destek projesi hakkında basın toplantısı düzenledi

Özgür Adımlar

Akyazı Altyapı Birlik Sistemi Nedir ?

Akyazı’da altyapıya özen ve emek veren kulüplerin, birlikte hareket edeceği bir sistem olacağını açıklayan As Akyazıspor Altyapı sorumlusu Rahmi Aktürk “ Altyapı kategorilerini iki ana başlığa ayırıyoruz. Eğitim ve gelişim kategorisi U9-10-11-12-13-14, yarışmacı kategori U15-16-17-19 olarak belirledik. As Akyazıspor gelişim kategorisinde yer almayacak. Bu kategoride Akyazı’da faaliyet gösteren kulüplerle ortak hareket edeceğiz. Bu sisteme dahil olan kulüpler potansiyel  sahibi sporcularını yarışmacı kategorilerinde, As Akyazıspor ve ortak olarak belirlenen pilot takımların (en az 2 adet) bünyesine katarak, il bazında ve Türkiye Şampiyonası hedefi doğrultusunda oluşuma katkı verecektir. Bu konuda hiçbir kulüp oyuncu dahil etme zorunluluğu olmayacaktır. Sistem kendi etik kurulu tarafından denetlecektir. Adil ve paylaşımcı, katılmak isteyen tüm kulüplere açık, önyargısız, başarılının ödüllendirildiği, devamlılığı ve kuralları olan, ortak akıl ve katılımcı, hem sporcu hem de antrenörler dönemsel gelişim ve eğitim aldığı, ortak çalışma ve imkan kullanımı sağlayan bir sistem olacak.

HAK ETMEDİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEYİ ALAMAYACAKSINIZ, HAK ETTİĞİNİZ HERŞEYİ ALACAKSINIZ

Bu sistem orta ve uzun vadede belirli sorunları ortadan kaldırıyor. Gerçek amacı sporcu yetiştirmek olanların önünü açıyor. Sistem yürümezse kimse bir şey kaybetmeden kendi yoluna devam edebiliyor. Dolaylı olarak bir sporcu havuzu oluşturuluyor. En iyilerin daha çok ön plana çıkacağı bir mekanize kuruluyor. Sistem kendi içinde çürükleri ayıklıyor. Sistemin gerçek manayla özü hak etmediğiniz hiçbir şeyi alamayacaksınız, hak ettiğiniz her şeyi alacaksınız.

100 yürek 100 destek projesi hakkında bilgiler aktaran Aktürk “ Akyazı’da faaliyet gösteren esnaf ve iş yerlerine  500 TL ve 1000 TL arasında As Akyazıspor’un resmi iban numarasına makbuz karşılığı bir destek talep edeceğiz. Destekte bulunan firmaları As Akyazıspor altyapı birliği olarak reklamını yapacağız. Stadın girişinde büyük bir afişle, led ekranla, haber siteleriyle destekte bulunan 100 firmayı onurlandıracağız. Desteklerini daim kılmaya çalışacağız. Gelecek sezon Türkiye şampiyonasına gidebilecek en az bir iki takım çıkarabileceğimize inanıyorum.

PROFESYONEL VOLEYBOL 2.LİGİNE KABUL EDİLDİK

Sporun her branşında gençlere destek verdiklerini vurgulayan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Yeter ki bir şey görelim. Verdiğimiz paranın karşılığını görelim. O konuda sınır yok. Asıl hedefimiz yetişen gençleri ülkemize faydalı bir şekilde yetiştirmek. Süper bir futbolcu olur ama ahlaksız oldu mu hiçbir anlamı yok. Güzel ahlaklı sporcu yetiştireceğiz. Akyazı Belediyesi olarak 11 branşta spor okulları açtık. Gençleri sokaklardan kurtarmak istiyoruz. Yeni çıkan bir gelişmeyi bildireyim... Profesyonel voleybol ligine müracaatımız vardı. 2 ligden kabul edildi. Akyazı Belediyesi adı altında bir voleybol takımı kuruyoruz. Başarılı olduğumuz bir voleybolda profesyonel çalışmalar başlatıyoruz. Ahlaklı yetiştirdiğimiz zaman başarı gelecektir.

Ürdüç
 As Akyazıspor Yetenekli Sporcuları Tek Bir Çatı Altında Toplayacak
UB Group
 As Akyazıspor Yetenekli Sporcuları Tek Bir Çatı Altında Toplayacak
 As Akyazıspor Yetenekli Sporcuları Tek Bir Çatı Altında Toplayacak
 As Akyazıspor Yetenekli Sporcuları Tek Bir Çatı Altında Toplayacak

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayveyi tarayıp Arda'yı öldürmüşlerdi, 2 tutuklama
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup