YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklandı

11-09-2019 14:55:34 - AKYAZI
AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklandı

AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklandı! AÖF 2019 kayıt yenileme ne zaman yapılacak?

Özgür Adımlar

AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklandı. AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim gören öğrenciler her yıl belirtilen tarihlerde işlemlerini yapıyorlar. Kurum tarafından 2019 yılı yeni kayıtları 2 Eylül’de alınmaya başlandı. Adaylar işlemlerini 13 Eylül’e kadar yapabilecekler. Kayıt yenileme ise ekim ayında yapılacak. İşlemler kurumun resmi internet sitesi aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı ile Kayıt yenileme ekranı üzerinden yapılacak.

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN YAPILACAK?
 
Yapılan duyuruda kayıt yenileme işlemleri için ekim ayına işaret edildi. Kayıt yenileme başvuruları 7 Ekim tarihinde başlayacak ve 18 Ekim’de sona erecek.
 
AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?
 
AÖF kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı ile Kayıt yenileme ekranı üzerinden gerçekleştirilecektir. Kayıt işlemini gerçekleştiren adaylar 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapabilecektir.
 
AÖF KAYIT ÜCRETLERİ NE KADAR?
 
Kayıt yeniletecek öğrenciler ilgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit ?220,00 ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit ?240,00 olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.
 
Adaylar, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabilir.
 
İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzuna www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından veya aof.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks