Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Panjur

Altın, mobilya ve elektronikte taksit sayısı düştü

18-12-2020 10:29:28 - AKYAZI
Altın, mobilya ve elektronikte taksit sayısı düştü

BDDK, kredi kartı taksit sınırlandırmasında düzenlemeye giderek, altında, mobilyada, elektronik ve elektrikli eşya alımında taksit sayısını düşürdü.

Hardal Burger Akyazı
BDDK kuyum, mobilya ve elektronikte taksit sayısının düşürülmesine karar verdi. Buna göre kredi kartında taksit sayısının; basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda sekiz aydan altı aya, fiyatı üç bin beş yüz Türk Lirasına kadar olan televizyon alımları hariç elektronik eşya alımlarında altı aydan dört aya, mobilya ve elektrikli eşya alımlarında on sekiz aydan on iki aya indirilmesine karar verildi.
 
Taşıt kredisinde vadeler düşürüldü
 
Kurum, taşıt kredisinde de vadeleri düşürdü. Buna göre kredi vade sınırlarının; nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirasının üzerinde olan taşıt alımı amacı ile kullandırılan kredilerde kırk sekiz aydan otuz altı aya, nihai fatura değeri yedi yüz elli bin Türk Lirasının üzerinde olan taşıt alımı amacı ile kullandırılan kredilerde kırk sekiz aydan yirmi dört aya, taşıt teminatlı kredilerde kırk sekiz aydan otuz altı aya indirilmesine karar verildi.
Yasin Emlak

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatandaş Kemal 5 yıl önce2020-12-21 16:31:10

Sevdiceğim bir taraftan da sıkıştırıyor ne zaman yapacağız düğünü diye. Ay sonunu getiremeyecem ne taksidi Allah aşkına! Sevgilim biraz daha dişini sık 10 sene sonra evleneceğiz inşallah

0
-0
Sahillerde görev yapacak hayat timi bu zorlu parkurda seçiyor
1 / 15
BELLONA (AVN Center)

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

HSK Temizlik Hizmetleri