Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazılı öğrencilerin büyük başarısı

06-04-2019 10:13:17 - AKYAZI
Akyazılı öğrencilerin büyük başarısı

Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri İstanbul'da yapılacak fen bilimleri proje yarışmasına katılmaya hakkı kazandı.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Kısmı 7/E sınıfı öğrencilerinden Hava Sevde Bayrak ve Zehra Ceren Yüksel bu yıl İstanbul Florya'da 15. 'si düzenlenecek Fenerbahçe Koleji, Amerikan Koleji, İzmir Özel Çakabey Koleji gibi birçok gözde okulun katılacağı Fen Bilimleri Proje yarışmasına katılmaya hak kazandı.
 
Hava Sevde Bayrak ve Zehra Ceren Yüksel yapıkları Diz Eklem Robotunun sunumlarını 6 Nisan'da gerçekleştirecek.
 
Öğrenciler ulusal bir projede sunum yapmanın heyacan verici olduğunu ve projelerinin ön elemeyi geçtiğinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Sakarya bölgesinden katılan tek okul olduklarından ilimizi en güzel şekilde temsil etmek istediklerini belirttiler.
 
Danışman öğretmenleri Okul Müdür Yardımcısı Turhan Turan ise, öğrencilerin birçok üst düzey ortaokulun katıldığı bir proje yarışmasında  ön elemeyi geçmelerinin  büyük bir başarı olduğunu söyledi. Turan; "Proje sürecinde öğrencilerimizin fazlaca emek sarf ettiler. İnşallah İstanbul'daki yarışmada okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu tür proje yarışması organizasyonlarının öğrencilerimizin gelişimi yönünden çok faydalı" diye konuştu.
Marmara Göz
Akyazılı öğrencilerin büyük başarısı
Akgün Restoran Çorba
Akyazılı öğrencilerin büyük başarısı
Akyazılı öğrencilerin büyük başarısı
Akyazılı öğrencilerin büyük başarısı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks