Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

AKYAZILI ODA BAŞKANLARI FAKÜLTE KONUSUNDA ISRARCI

06-02-2017 11:04:12 - AKYAZI
AKYAZILI ODA BAŞKANLARI FAKÜLTE KONUSUNDA ISRARCI

Akyazı da faaliyet gösteren oda başkanlıkları fakülte konusunda basın açıklaması yaptı

Hardal Burger Akyazı
Akyazı’da faaliyetlerini sürdürmekte olan Oda başkanları önceki gün Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasında (ATSO’da) bir araya geldikleri toplantıda Akyazı’ya Fakülte açılması konusunu görüşmüş ve toplantı devam ederken de bir açıklama yapmışlardı.
 
Toplantıya katılan Oda başkanları toplantı sonunda ortak görüş sonrası aldıkları kararı bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdular. 
 
Basın açıklaması şöyle;
 
Nüfusu 90 bine dayanan güzel İlçemiz Akyazı’nın şiddetle bir Fakülteye ihtiyacı bulunmaktadır. Sakarya’da kurulacağı açıklanan Orhanbey Üniversitesine bağlı olarak açılacak olan Fakültelerden birine Akyazı olarak bizde talibiz. Konuyla ilgilenmekte olan AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Sayın Mustafa İsen Partisinin Akyazı teşkilatı tarafından düzenlenen ve bizimde katıldığımız toplantıda yaptığı konuşmada Akyazı’ya Fakülte yerine 43 yıllık Yüksek Okul açmayı düşündüklerini ifade etmiştir. Akyazılı Oda başkanları olarak bizler Odalarımıza kayıtlı üyelerimizin ve İlçe halkımızın talepleri doğrultusunda güzel İlçemize Yüksek Okul yerine Fakülte açılmasını istiyoruz. Bu konuda ısrarcı olduğumuzu özellikle belirtmek istiyoruz ve bu konuda ittifak halinde olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.
 
Hazırlanıp basına gönderilen bu açıklamaya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Ziraat Odası ve Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Şoförler Odası Başkanı Hikmet Özgür, Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Öztürk, Gıda Maddeleri Odası Başkanı Mustafa Demiralay, Bakkallar Odası Başkanı Hüseyin Kaliç, Ağaç İşleri Odası Başkanı Turan Gürel, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Curoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Üstün, Berberler Odası Başkanı Hasan Cengiz ve Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Durmuş imza attı.
 
Toplantıya katılan ve basın açıklamasına imzalarını koyan Akyazılı Oda başkanlarının Yüksek Okul yerine Fakülte isteklerini iletmek üzere konuyla yakından ilgilenen AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen’le 4 Şubat 2017 Cumartesi (Bugün) saat 21.00 de bir araya gelecekleri ve konuyu bir kez daha detaylı birşekilde görüşecekleri öğrenildi.
 
Marmara Göz
AKYAZILI ODA BAŞKANLARI FAKÜLTE KONUSUNDA ISRARCI
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden