Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Akyazılı İş Adamı İlyas Kulaksız Gözaltına alındı

25-02-2020 14:38:10 - AKYAZI
Akyazılı İş Adamı İlyas Kulaksız Gözaltına alındı

Avrupa Türk Dostluk Derneği Başkanı Akyazılı İş Adamı İlyas Kulaksız Gözaltına alındı..

Özgür Adımlar
Türkiye dönüşü Hamburg Hava limanında Alman polisince gözaltına alınan İlyas Kulaksız 3 saat süren sorgusunun ardından avukatlarının girişimleri sonucu serbest bırakıldı.
 
Avrupa Türk Dostluk Derneği Başkanı olan Akyazılı iş adamı İlyas Kulaksız gözaltından çıktıktan sonra kamu oyuna şu açıklamayı yaptı:
 
"Selamünaleyküm, değerli Dostlarım. 3 senedir toplanılan konuşmalarımın ve video'larımın bana izletilmesi nostalji oldu. Demek ki ülkem için bazıları gibi sosyal medyada sallamayıp icraat yaptık elhamdülillah. Bizler biliyoruz ki ülken için çabalarken her attığınız adıma ecir verilir vede ölürseniz, şehit olursunuz. Bunun bilinciyle yaşıyoruz. Öncelikle birseyi söylemem gerek burada, dün yaşadıklarımı yazamam, Yalnız paylaştığım resimleri, Twitter hesabında çok önceden paylaşan Alman Gazeteci, Lennart Pfahler 'e sorun veya onun hesabına bakın, ilyas kulaksız dan Metin külünk' ten Recep Tayyip Erdoğan dan ne istiyor analizini siz yapın.
 
Avrupa'da Recep Tayyip Erdoğan benim cumhurbaşkanım değil diyerek Türkiye, de Ak partiliyim diyerek (AKP) lerle iş, tutanların şikayetleriyle karşılaştım. Avrupa'da üst düzey parti, teşkilat ve bazı sözüm ona Dernek Bşk, ları sosyal medyada paylaşımlarına dikkat etsinler, telefonlarda her şeyi konuşmasınlar. Ve birde burunlarındaki kılı aldırıp bir araya gelsinler, Yoksa bir gece yarısı evlerinizden teker teker toplandığınızda iş işten geçmiş olacaktır.
Avrupada fetö'cüler geçtiğimiz yıldan beri yoğun çalışıyorlar bunu da yalnız değil.
 
Sözüm ona (Avrupalı dostlarımız ile yapıyorlar) Bizi şikayet edende bunlar. Rabbim'e sonsuz şükürler olsun ki, Ne yüz kızartıcı birşey den, ne hırsızlık nede dolandırıcılık tan tutulduk. Uğrunda öleceğim ülkem için kosturduğumdan Sorgulandım ne büyük bir şeref yarab. Türkiye 'yi kötüleyip el üstünde tutulursunuz ama Türkiyenin yanında olur onu destekleyici bir şeyler yapmaya uğraşırsanız, işiniz zor.
 
Dediğim gibi Türkiye' nin başına çorap örmeye uğraşıyorlar bunu da Avrupa'da ki fötö'cülerle yapıyorlar, Anladığım kadarıyla Türkiye nin her yerinde bir kalkışmaya hazırlanılıyor, Türkiye deki kardeşlerim eğer Türkiye de bir kıpırdanma olursa kimseden haber beklemeden sokaklara ve meydanlara çıkın vede bu sefer sakın boş çıkmayın, Bunlara yakınlık yapan akrabanız dahi olsa eyvallah demeyin. Resimdeki Avrupa'da yaşayan şahıslar zamanı geldikçe alınacaklar, Dikkatli olun.
 
İlyas Kulaksız'ın bir sözü vardır,
 
Dinim ve Vatanım söz konusu olduğunda Babamı bile tanımam. Avrupa'da sorun normal vatandaş değil, Sadece Türkiye için uğraşan yöneticilerdir. Bu arada beni arayan merak edip yazan arkadaşların mesajlarını  okudum var olun rabb'ime emanet olun. Dikkatli olsunlar." dedi.
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks