ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Akyazılı Gençlerin POMEM Spor Mülakatı Başarısı

15-11-2017 18:25:28 - AKYAZI
Akyazılı Gençlerin POMEM Spor Mülakatı Başarısı

Akyazı’da Polis Meslek Eğitim Merkezi Spor Mülakatlarına katılan gençler yüzde yüz başarı gösterdi.

Özgür Adımlar
GENÇLER İSTEDİKLERİ MESLEĞİN KAPILARINI AÇTI
 
Akyazı Belediyesi ve Akyazı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerle sayesinde spor mülakatına hazırlanan gençler istedikleri mesleğin kapılarını açmış oldu. Antrenör Salih Akcan ve Denizli Pamukkale Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü mezunu Yavuz Selim Düzcan’ın bilgi ve birikimleri doğrultusunda Akyazı’da ki gençler ücretsiz olarak verilen eğitimlerle Polis Meslek Eğitim Merkezi spor mülakatlarına hazırlandı.
 
Hazırlık kurslarına katılım sağlayan 6 kız, 5 erkek olmak üzere 11 gencin tümü spor mülakatlarını geçerek %100 başarı elde etti. Spor mülakatlarına hazırlanarak, başarıyla parkuru tamamlayan gençler, hayallerindeki mesleğe bir adım daha yaklaştılar.
 
EĞİTİM KURSLARI DEVAM EDECEK
 
Gençlere yönelik eğitim kurslarının devam edeceğini belirten Akyazı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Adem Altun “Akyazı Belediyesi ve Akyazı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Gençlerimiz için yapılan bu ücretsiz kurslarımız Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) ve Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)’e hazırlık olarak devam edecektir.” İfadelerini kullandı.
Marmara Göz
Akyazılı Gençlerin POMEM Spor Mülakatı Başarısı
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)