Akyazılı gençler Afrin ‘de yürütülen harekâta terör örgütleriyle savaşan Mehmetçiğe destek verdi.
Akyazılı Gençler yaptığı açıklamada; "19 Ocak 2018 günü başlayan Zeytin Dalı Harekâtı ile yıllardır ülkemizi ve milletimizi terör saldırılarıyla hedef alan bölücü terör örgütü, Afrin ‘de şanlı Türk Ordusu tarafından ezilmektedir. Sınırımızda terör devleti kurmak isteyen, güvenliğimize kast eden teröristler, Zeytin Dalı Harekâtı ile yerle bir edilmektedir. Mehmetçiğimiz Afrin ‘de tarih yazmaktadır. Vatanımızın her cephesinde savaş devam ediyor.
Akyazılı gençler olarak bizler, Afrin ‘de zafere yürüyen Mehmetçiğin yanındayız. Afrin ‘de ve emperyalizme karşı savaştığımız her cephede zafer kaçınılmazdır. Milletin bağımsızlığı ve gençliğin geleceği Mehmetçiğin zaferlerinde yatmaktadır. Bizler Akyazılı vatansever gençler olarak sağ, sol demeden vatansever bütün gençliği, vatan savunmasında, Mehmetçiğin cephe gerisinde vatanımızın birliği ve bütünlüğü için birleşmeye çağırıyoruz" diye konuştu.
Akyazılı Gençler Hatay Valiliği, AFAD, ÖSO'yu ve topçu birliklerini ziyaret ettiler.
Afrin’e Destek İçin Akyazı’dan Giden Gençlik: Yavuz Akman Kadir Akman, Hikmet Dertlioğlu ve Yahyalı Muhtarı Engin Osmanoğlu.