Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Akyazılı Genç isim Bolu ilini temsil edecek

16-05-2023 17:16:48 - AKYAZI
Akyazılı Genç isim Bolu ilini temsil edecek

Özgür Adımlar
Akyazılı Genç isim Ali Sefa Akgün 2023 Yılı Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Etkinlikleri’nde “Temsilci Genç” olarak Bolu ilini temsil etmeye hak kazandı.
 
”Temsilci Genç” Gençlik çalışmalarına aktif katılım sağlayan, sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerde aktif rol alabilecek, çevresine örnek olabilecek 18-29 yaş aralığında yer alan gençleri ifade etmektedir. temsilci gençler Gençlik Haftasında Devlet Erkanı ile görüşmenin yanında düzenlenecek bir programla tarihi ve kültürel zenginliklerimizi de yerinde görme fırsatı bulacaktır. Bakanlıktaki tüm programlarda hazır bulunmaları gerekmektedir.
 
Temsilci Gençler; 18-25 yaş aralığında olan ve üniversitelerin ön lisans, lisans veya lisansüstü programlarında okuyan, temsil yeteneğine sahip, aynı zamanda sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerde aktif rol alabilecek gençler arasından, her bir ilimizden ve yurtdışında gençlerimizin yoğun yaşadığı ülkelerden birer kadın ve erkek olmak üzere belirlenecekler.
 
Gençlik Haftası’nda devlet erkanını ziyaret ederek Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenecek resmi tören ve programlara katılacak olan Temsilci Gençler; 16-22 Mayıs 2023 tarihleri arasında Samsun-Amasya-Ankara hattında düzenlenecek olan “Milli Mücadele: Bitmeyen Yolculuk” programıyla tarihi ve kültürel zenginliklerimizi de yerinde görüp milli mücadele ruhunu yerinde müşahede etme fırsatını da bulacaklar.
Marmara Göz
Akyazılı Genç isim Bolu ilini temsil edecek
Güven Yapı
Akyazılı Genç isim Bolu ilini temsil edecek

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Mustafa ŞİMŞEK 1 yıl önce2023-05-17 09:40:10

Maşallah yakışır ali sefa kardeşime başarılar diliyorum.

1
-0
Celal desteci 1 yıl önce2023-05-17 00:44:53

Herşey gönlünce olsun Allah yolunu açık etsin

0
-0
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks