YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Akyazılı Ali Atmaca'nın öldüğü saldırı anı kamerada

28-01-2021 20:03:19 - AKYAZI
Akyazılı Ali Atmaca'nın öldüğü saldırı anı kamerada

Adapazarı'nda Akyazılı iş adamı Ali Atmaca'nın öldüğü, iki yeğeninin de yaralandığı silahlı saldırının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Hardal Burger Akyazı
Olay, Adapazarı ilçesinde bulunan özel bir hastanenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erenler ilçesinde kıyılan nikaha giden taraflar arasında konvoyda yol verme meselesi yüzünden tartışma yaşandığı iddia edildi.
 
Tartışan taraflar nikah sonrasında, Adapazarı ilçesi Tepekum Mahallesi Beyhekim Sokak’ta tekrar kavga etmeye başladı. Bu esnada ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, yanında bulundurduğu silah ile 3 kişiye kurşun yağdırdı. Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Akyazılı Ali Atmaca, Furkan Atmaca ve Abdulkadir Atmaca isimli 3 kişi yere yığıldı. Yaşanan dehşet anları büyük korkuya sebep olurken, bölgede bulunan bir özel hastanenin sağlık ekipleri hemen yaralılara müdahale için olay yerine koştu.
 
Müdahale anları çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay yerindeki yapılan müdahaleleri sonrasında Furkan ve Abdulkadir Atmaca Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ali Atmaca ise kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, saldırganın gidebileceği adreslere baskın yaptığı öğrenildi.
 
Dehşet anı güvenlik kamerasına yansıdı
 
Silahlı saldırı neticesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin ise yaralandığı olayda dehşet anı güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yaşanan arbede neticesinde saldırganın silahla ateş etmesi, yaralıların kanlar içinde yere düşmesi ve vatandaşların yardımı yer alıyor.
UB Group
Akyazılı Ali Atmaca'nın öldüğü saldırı anı kamerada
Marmara Göz
Akyazılı Ali Atmaca'nın öldüğü saldırı anı kamerada
Akyazılı Ali Atmaca'nın öldüğü saldırı anı kamerada

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Tarık TÜRKER 3 yıl önce2021-02-17 01:24:33

Allah rahmet eylesin cana kıymak bu kadar kolay olmamalı. Bu dünyanın ahireti var Allah korusun.

0
-0
mahmut keser 3 yıl önce2021-02-11 17:30:30

Allah rahmet öylesin

0
-0
Sadam yorgun 4 yıl önce2021-01-29 20:10:03

Alllah rahmet eylesin mekanı cenet olsun ali abi adamgibi adam dı yıktın bizi ali abi

1
-0
Efraim saglam 4 yıl önce2021-01-29 00:14:39

Görüntülere bakınca yav arkadaş birbirinize böyle saldırmak için ne olmuş olabilir ki aranızda demekten kendimi alamadım yazık deyilmi günah deyilmi böyle canlara kıyılıyor ve bu tarz olaylarda bu memleketin insanlarında hep oluyor çok üzüldüm allah rahmetiyle muamele büyürsün.

1
-0
Çare 4 yıl önce2021-01-28 22:53:27

Akyazıyı bu olaylar meşhur etti. Yazıklar olsun nasıl bir mahluksunuz lan.

1
-0
Kayveyi tarayıp Arda'yı öldürmüşlerdi, 2 tutuklama
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup