Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazıda Bio Enerji Tedavisi

26-04-2019 16:56:01 - AKYAZI
Akyazıda Bio Enerji Tedavisi

Birçok rahatsızlığa Faydası bulunan bioenerji artık Akyazı'da.

Hardal Burger Akyazı
Bağışıklık sistemini güçlendiren, migreni çözen, eklem ağrılarında etkili olan, panik atağı kaldıran ve daha birçok rahatsızlığa Faydası bulunan bioenerji artık Akyazı'da. 
 
Ruhsal şifa veya enerji tıbbı olarak bilinen ve alternatif bir tıp çeşidi olan bioenerji artık Marmara Bioenerji ile Akyazılıların hizmetinde. 
 
Modern tıp ile birlikte kullanılan  bioenerji seansları, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, yaşama sevincini arttırıyor. 
Bioenerji vücudun dengesini sağlayıp, organlar arası frekansı düzenliyor. Yaşam enerjisini arttırır. Metobolizmayı hızlandırır. Eklem ağrılarında etkilidir. 
 
Bioenerji evrensel yaşam enerjisidir, bu enerjinin frekansı her insanda farklıdır. Olumlu düşünen, pozitif duygular içerisinde olan bir insanın bioenerjisi yüksektir. Sıkıntıları olan, zihni sürekli vesvesede olan, hastalıklarından bir türlü rahat bulamayan insanların ise bioenerjisi düşüktür. Uygulamış olduğumuz bioenerji seansları ile sizin hem ruh durumunuzu iyileştirmeyi hem de fiziksel sıkıntılarınızı ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz.
Bioenerji, Kişinin beden bütünlüğüne aktarılan yüksek frekanslı bir enerji dengeleme çalışmasıdır. Bu uygulama; Bioenerji Uzmanı’nın, avuç içindeki enerji merkezinden aktarılmasıyla sağlanır. Kişinin bedenine dokunmadan eller ile aktarılan enerji, bedende bulunan enerji kanallarını (meridyenleri) ve enerji merkezlerini (çakraları) dengeye alır, bütün stres kaynaklı hastalıkların bedenden çekilmesini sağlar.
 
Bio Enerji Hangi Amaçla Kullanılır?
 
insan vücudunun bütün olarak ele alınıp mevcut olan rahatsızlıkların şifası için kullanılan bir enerjidir. Diğer tedavi yöntemlerini tamamlayıcı bir alternatif tıp olarak bio enerji kullanılmaktadır. Bio enerji özellikle hem evrende hem de insanlarda mevcut olan elektrik akımının çok özel olan teknikler ile yoğunlaştırılması sağlanarak herhangi bir alet, iğne, ilaç, şua ya da cihaz kullanılmadan direkt bio enerji seansları verilerek hastanın bedenine hiç bir temas olmadan aktarılmasıdır. Ayrıca bio enerji insan vücudundaki enerji akışının dengelenmesinde, oldukça hızlı bir şekilde onarılmasına yardımcı olan herhangi bir yan etkisi ve zararı bulunmayan uygulamadır. Bio enerji frekansları özellikle dünya çapında önde gelen tıbbi araştırmacılar ve doktorlar tarafından incelenerek kanıtlanmış olan bir doğal enerjidir.
 
Bio Enerji Uygulanması İnsanlar Üzerindeki Faydaları Nelerdir?
 
Bio enerji vücuttaki kan dolaşımının daha hızlı olmasını sağlar.
Bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkıda bulunur.
Yoğun iş temposunda çalışan kişilerde ortaya çıkan kronik yorgunluğun giderilmesinde çok faydalıdır.
Bio enerji özellikle metabolizmanın daha hızlı olarak çalışmasını sağlar.
Hem ruhsal hem de zihinsel durumun düzenlenmesinde büyük katkısı vardır.
Bio enerji vücutta meydana gelen bütün ağrılarda çok etkilidir.
Bio enerji özellikle vücudun kendi dengesinin sağlanmasında yardımcı bir etkendir.
Pek çok rahatsızlığın tedavisinin yanında bio enerji tamamlayıcı bir onarım sağlamaktadır.
Vücutta bozulan fonksiyonların yeniden düzenlenmesine katkıda bulunmaktadır.
Bioenerji genellikle modern tıp alanı ile beraber kullanılmaktadır.
 
Bio Enerji Kişiler Üzerinde Nasıl Uygulanır?
 
Bio enerji kişiler üzerinde seanslar halinde uygulanmaktadır. Kişi öncelikle bio enerji için hazırlanmış olan masaya yatırılır ve ardından hastaya dokunmadan seansa başlanır. Bio enerji seansı kişinin vücudunun kısmi bölgelerinde meydana gelen rahatsızlıklar için değil, tüm vücuttaki rahatsızlıklar için uygulanmaktadır. Ayrıca kişinin bio enerji ile hem psikolojik hem de fizyolojik rahatsızlıklarında uygulanan bir yöntemdir. Bio enerjinin uygulandığı hastaya herhangi bir zararı ya da yan etkisi kesinlikle bulunmamaktadır. Bio enerji yönteminde ilaç, cihaz, alet ve iğne gibi kullanımlara gerek duyulmadan uygulanmaktadır. Bio enerji hastaya uygulanırken hastanın bedeninden yaklaşık olarak 20 ile 30 cam kadar uzaklıkta el değmeden sadece avuç içleri kullanılarak pozitif enerjinin pompalanması sağlanır ve rahatsız olan bölgeden içeriye girerek bütün vücuda dağılımı sağlanır. Daha sonra vücuttaki negatif enerjinin daha kolay dışarıya atılması sağlanmaktadır. Bu şekilde vücutta mevcut olan sağlıklı sinir sistemi kolayca kendisini yeniden kurmaktadır.
Sizde bio enerji ile hayatınıza enerji katın. İyileşme, farkındalık, yaşam enerjisi ve bedeninizle olan bağlantınızı güçlendirin. 
 
Bioenerjist Osman Oktay 
Marmara Bioenerji
İletişim: 0553 934 7545
Adresimiz İnönü Mahallesi 7004 Sokak Pektemek İş Hanı Kat: 2 Akyazı  
Güven Yapı
Akyazıda Bio Enerji Tedavisi
Akgün Restoran Çorba
Akyazıda Bio Enerji Tedavisi
Akyazıda Bio Enerji Tedavisi
Akyazıda Bio Enerji Tedavisi
Akyazıda Bio Enerji Tedavisi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden