10 K Grup
Ellidört Park

Akyazıda bayram tatilinde Kaza bilançosu

11-06-2019 22:39:17 - AKYAZI
Akyazıda bayram tatilinde  Kaza bilançosu

Akyazı'da bayram tatili süresince yaşanan kazalarda 15 kişi yaralandı.

Hardal Burger Akyazı
Yapılan uyarılara ve alınan önlemlere karşın bayram tatili süresinde yollar kan gölüne döndü. İşte tatil süresince Akyazı'da yaşanan kazalar şöyle; "
 
Yağcılar Mahallesi Yağcılar Caddesi üzerinde C.O. isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 HA * plaka sayılı araç ile C.K.  isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 AAK * plaka sayılı motosikletin karıştığı kazada motosiklet sürücüsünün yaralandı.
 
Topağaç Mahallesinde Ş.T. yönetimindeki otomobil ile seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek şarampole girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.
 
Kuzuluk Mahallesinde K.D. yönetimindeki otomobil ile seyir halindeyken aniden bisiklet ile yola çıkan E.A.’ya çarpması sonucu meydana gelen kazada; E.A. hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.
 
Taşyatak Mahallesinde G.Y. park halinde duran otomobile bisikleti ile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
 
Gökçeler Mahallesinde, T.E. yönetimindeki otomobil ile seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek bariyere çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
 
Kuzuluk Mahallesinde, H.İ.Ö. yönetimindeki otomobil ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı istikamette seyir halinde bulunan M.Ö. yönetimindeki otomobile çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.
 
Yeniorman Mahallesinde,H.Ç. yönetimindeki otomobil ile seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
 
Dokurcun Mahallesinde S.Ç. yönetimindeki pat pat diye tabir edilen tarım aracı ile seyir halindeyken devrilmesi  sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
 
Boztepe Mahallesinde,R.A. yönetimindeki pat pat diye tabir edilen araç ile yayla yolunda seyir halindeyken tekerinin yerinden çıkarak yol üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada; araç üzerinde bulunan 4 şahıs yaralandı.
 
Alaağaç Mahallesinde, O.S. yönetimindeki motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı istikametten gelmekte olan M.İ. yönetimindeki kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden