ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

AKYAZIDA 15 TEMMUZ ÜÇÜNCÜ YIL ETKİNLERİ

11-07-2019 09:28:33 - AKYAZI
AKYAZIDA 15 TEMMUZ ÜÇÜNCÜ YIL ETKİNLERİ

Akyazı Kaymakamlığı ve Akyazı Belediyesi’nin birlikte düzenledikleri 15 Temmuz etkinlikleri 12 Temmuz Cuma günü başlıyor.

Hardal Burger Akyazı
12 Temmuz Cuma programı
 
12 Temmuz Cuma günü saat:15-00’te Akyazı Sosyal Gelişim merkezinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (Subü) Akyazı Meslek Yüksek Okulunca düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi, Milli Birlik ve Terörle Mücadele konulu konferans. (tüm vatandaşlarımız davetlidir.)
 
15 Temmuz Pazartesi programı
 
Saat:11.00 de şehitlik ziyareti,  ardından öğlen namazı öncesi Akyazı Gazi Süleyman Paşa camiinde tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okunması ve Hatim duası.
 
Saat: 20.00 da Akyazı Kapalı Spor salonu önünden Gazi Süleyman Paşa Cami Önüne kadar gerçekleşecek Mehteranlı Demokrasi Yürüyüşü, akabinde Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii önünde kurulan platformda Demokrasi Nöbeti başlayacak. Mehteran, İlahi, şiir dinletileri, sinevizyon gösterileri, protokol konuşmaları ve ikramlarla devam edecek olan program İlçe Müftümüz tarafından yapılacak dua ile son bulacaktır.
 
Milletimizin eşsiz destanlarından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Şehit ve Gazilerimizi saygıyla anacağımız Programımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.
 
*Akyazı Kaymakamlığı
*Akyazı Belediyesi
Güven Yapı
AKYAZIDA 15 TEMMUZ ÜÇÜNCÜ YIL ETKİNLERİ
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
ÇERKESS 5 yıl önce2019-07-11 10:13:07

15 TEMMUZ İ 250 VATANSEVER İN ŞEHİT OLMASI ÇOK ÜZÜCÜDÜR YANLIŞ POLİTİKA SONUCU DUR...ŞİMDİ SEN ÇANAKKALE SAVAŞINI ANMA SAHİPLENME TARİHİNİ BİLME Bİ GAZA GEL 15 TEMMUZ DE YAZIK DÜSÜNSENE DARBE VARSA ARAŞTIRILSIN DİYEN MUHALEFET DARBEYE MARUZ KALAN HÜKÜMET OLMAZ DESİN EEE SENDE YE AFİYET OLSUN....

1
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks