10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akyazıyı Modern Şehir Yapacağız Diyen Osman Karaoğlan Merak Edilenleri Açıkladı

29-03-2024 21:10:25 - AKYAZI
Akyazıyı Modern Şehir Yapacağız Diyen Osman Karaoğlan Merak Edilenleri Açıkladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Akyazı Belediye Başkan Adayı Osman Karaoğlan, kendisi hakkında merak edilenleri Akyazı Haber'e anlattı.

Özgür Adımlar
Büyük Birlik Partisi (BBP) Akyazı Belediye Başkan Adayı Osman Karaoğlan, adaylık süreci, yerel seçimler, ilçenin en büyük sorunları, Seçmen kendisine nasıl bakıyor? Akyazı'nın en büyük sorunları neler? Akyazı için eğitim, ekonomi, sosyal, trafik, spor ve gençlere yönelik projeleri neler? Tüm bunları ve kendisi hakkında merak edilenleri Akyazı Haber'e anlattı.
 
OSMAN KARAOĞLAN KİMDİR?
 
1960 Akyazı doğumluyum. Akyazı'nın en eski ailelerinden en köklü ailelerinden gelen birisiyim. Yıllarca esnaflık yaptık. Çok şükür Akyazı'da siyasi hayatımızda insanlara hizmet etme fırsatı bulduk. Akyazı'da 4 tane evladım var. Onlarla birlikte Akyazı'da iş hayatımızda 20 yıldır Keremali Turizm olarak devam ediyor. İlçe başkanlığı dahil yıllarca siyaset yaptım.
 
 
ADAYLIK SÜRECİ, ADAY OLMAYA NASIL KARAR VERDİ?
 
21 yıldır AK Parti'deydim. Maalesef bu hizmetlerin azlığı, belediyecilik konusunda noksanlığı yüzünden de belediye başkanlığı adayı olarak insanlara faydalı olmaya karar verdim. Yıllardır siyasetin içindeyim. Akyazı'da ilçe başkanlığı yaptığım dönemlerde de çok büyük yatırımlar aldık Akyazı'ya. Hastanesinden köy konaklarına, yollarından asfaltına, köylere hizmet ettik. Büyükşehir belediyesine geçtikten sonra Akyazı'da belediyecilik konusunda büyük açık olduğunu, Akyazı'ya belediyecilik anlamında görev yapmış bugüne kadar 10 senedir çalışan arkadaşlarımızın Akyazı'ya hizmet getiremediğini gördük. Bizde bunun için aday olduk. İnsanlara hizmet etmek ve Akyazı'ya faydalı olmak için.
 
AKYAZI'NIN EN BÜYÜK SORUNLARI?
 
Akyazı'nın şu an malı mülkü kalmadı. Sorduğumuzda 'Borcu var belediyenin ne yapacak satacak' dediler. Bende yerleri sattık, borçları ödedik. Yarın yine borçlandılar ne yapacaklar? Akyazıyımı satacak bu beyler.
 
Bu ilçenin çok büyük bir trafik ve otopark sorunu var. Yine çok büyük imar sorunu var. Bek çok mahalleye imar yüzünden doğalgaz götürülemedi. Sosyal yaşam alanları, ailelerin birlikte vakit geçireceği parklarımız yok. Kanalizasyon, altyapı gibi sorunlarımız bulunuyor.
 
İLÇEDE EĞİTİM KURUMLARININ DURUMU
 
İlçe başkanlığı dönemimde 11 tane ilköğretim okulu, bir tane Anadolu Öğretmen Lisesi, ilçe başkanlığını bıraktıktan sonra da zamanın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya ile Nimet Çubukçu bakan olduğu dönemde Fen Lisesi'ni getirdik. Üniversite konusunda da yıllardır Akyazımızda büyük açık var. Onu da kapatmak üzere İlçe başkanıyken Milli Emlak'ın yerlerinden ikisinin satılmasına razı olmadım. Bu yerlere KYK Yurdu, futbol sahası, Kız İmam Hatip Lisesi yapıldı. Üniversiteye ayrılan yerinde şu an TOKİ tarafından el konulduğunu ve üniversitenin yapımının geriye atıldığını öğrendik.
 
İnşallah eğitim konusunda gençlerimize, üniversite okuyan çocuklarımıza da burs vereceğiz. Eğitime de büyük katkılar sağlayacağız. En büyük dert çıraklık okulu. 300-400 kişilik yerde 800-900 kişi eğitim yapıyor. İnşallah çıraklık okuluna da çok büyük destek vereceğiz.
 
PROJELERİ
 
Öncelikle trafik sorununu çözeceğiz. Trafik sorununu çözmek için Nostalji Parkımız var. Onun altı otopark olacak. Necati Temel Caddesi'ni trafiğe açık tutacağız. Heykeli Kaymakamlığın önünden kaldıracağız. Heykelin olduğu yeri Kent Meydanı yapacağız. Kaymakamlık yolunu protokol yolu yapacağız. İki çevre yolu yapacağız. Akyazı'nın içine de büyük kamyon, tır gibi araçları sokmayacağız. Vakıf otoban köprüsünün oradan Kuzuluk ışıklarına kadar iki tane çift şeritli yolumuz olacak. Akyazı'da Yağcılar sokağındaki otoparkı 4 katlı otopark olarak inşa edeceğiz. İnşallah insanlarımıza trafik konusunda da büyük rahatlık sağlayacağız.
 
Trafiği düzenlemek ve daha kullanışlı hale getirmek için Küçücek Caddesi'nde Bulvar Projesi uygulanacak. Bulvarın adına Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun adı verilecek.
 
İmar konusu en öncelik vereceğimiz konulardan biri. İmar sorunlarını çözeceğiz. İmar nedeniyle doğalgaz gelmeyen mahallelerimizin sorununu çözeceğiz.  18 uygulamalarını 30'a düşürerek halkımızı rahatlatacağız.
 
AİLE PARKI PROJELERİ
 
Akyazı'da 4 parkımız var. 4 parkımızda maalesef kapalı. Maalesef kadınlarımız evde hapis. İnsanların aileleriyle, eşleriyle, çocuklarıyla oturabileceği, çay, kahve içebileceği yerler yapacağız. Nostalji Park'a da kadınlara ayrı, eşlere ayrı, gençlere ayrı parklarımız olacak. İlçeye kaliteli bir yaşam sağlayacağız.
 
Nostaljik bir park olarak tasarlanan alanda 300 araçlık yeraltı otoparkı haricinde bir kütüphane ve bir kıraathane inşaa edilecek. Çocuklar için özel bir oyun alanı da oluşturulacak.
 
İlçe sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için modern bir sosyal tesis inşaa edilecek. Tesis içerisinde bir mini hayvanat bahçesi, bir küçük lunapark, bir düğün salonu, bir piknik alanı, otopark ve bir konser alanı, bir gölet manzaralı kafe alanları yer alacak.
 
NOSTALJİK TRAMVAY
 
Toplu taşıma ve turizmi desteklemek amacıyla Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi'nden çarşı merkezine nostaljik bir tramvay hattı konacak.
 
AKSARTEPE SEYİR TERASI
 
Aksartepe'de sosyal projelik anlamda çok kaliteli bir cam teras yapacağız. Yolları, içinde ailelerin çay, kahve içebileceği, yemek yiyebileceği, çok güzel yerler yaparak Akyazı'ya gelir getirebilecek turizm alanı haline getireceğiz. İlçemiz yaylaları ve yaylalarında bulunan gölleri, Aksar Tepesi, Kuzuluk kaplıca Evleri, termal sıcak suyu ile öne çıkması gereken bir ilçemiz. Bunları hiç bir zaman öne taşımadılar. Sembol haline de getirmediler maalesef. Akyazı'nın şehir girişinde Akyazı'ya hoşgeldiniz diye bir TAG yapmadılar. Bunlar Akyazı'nın sembolleri olacak. Turizmin gelişmesine katkı sağlamak adına 60 odalı modern bir otel ve misafirhane inşaa edilecek.
 
GENÇLERE VE SPORCULARA DESTEK
 
Akyazı Belediye Başkanı demek Akyazı'nın aBisi demek. Gençlerimizle ilgili çok güzel projelerimiz var. Akyazımızda şampiyon güreşçimiz var. Dünya Şampiyonu Kamil Özdağ. Güzel bir Güreş İHtisas Kulübü kurmak istiyoruz. Amatör spor kulüplerimize ben 20 yıl hizmet yaptım. Sporcu gençlerimizin il dışı ve ülke dışındaki şampiyonalara gitmeleri için destek olacağız. Üzücü bir olay kulağıma geldi. Belediye genç öğrencilerimize iki tane araç tahsis edememiş. Hendek'ten araç tahsis edildiğini duydum. Bu beni çok üzdü. İnşallah göreve gelirsek gençlerin her türlü araç ihtiyaçları ve ekonomik ihtiyaçları, spor yapan herkesin ihtiyaçları karşılanacak. Her zaman gençlerin yanında olduk. Olmaya devam edeceğiz. Bütün gençlere abilik yapacağım. Gençlerin aileleri ile huzur içinde yaşayacağı Akyazı olacak. Sporun ve sporcunun yanında olacağız. Bugüne kadar yapılmayan, belediye destekleri kesilmiş tüm sporculara destek olacağız. Sporun her alanına destek vererek gençlerimizin yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlayacak bir motokros pisti oluşturulacak.
 
MEZBAHANEYİ TAŞIYACAĞIZ, ARAÇ MUAYENE İSTASYONU GETİRECEĞİZ
 
Şehrin girişindeki mezbahane ve hayvan pazarı ilçemize yakışmıyor. Bunla ilgili çok tepkiler alıyoruz. Biz hayvan pazarı ve mezbahaneyi uygun bir yere taşıyacağız. İlçemizde araç sahipleri muayene için ilçe dışına gidiyor. Bir araç muayene istasyonunu ilçemize kazandıracağız.
 
GÜNEŞ ENERJİSİ İLE YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ
 
Güneş enerji sistemlerinden yararlanacağız. Akyazı kendi elektriğini üretecek. Fazlasını satmayı planlıyoruz.
 
Yaşlılarımız için Salihiye meşeliğinde çok güzel bir yaşam alanı oluşturacağız. Yaşlılarımızın bakım ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere modern bir bakım ve rehabilitasyon merkezi kurulacak.
 
SOKAK HAYVANLARI
 
Sokak hayvanları ile ilgili herkesten çok şikayet var. Özellikle sokak köpekleri ile ilgili. Biz her şeyden önce hayvanlarında can olduğunu, onların da güzel bir şekilde alınıp bakılmasını istiyoruz. Onları rahat bir şekilde barındıracağız. Sokak hayvanları konusunda taviz vermeden, onları öldürmeden bakacağız. Ormanlarımıza sokak hayvanlarını bırakan diğer belediyelerinde önüne geçeceğiz.
 
ULAŞILABİLİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM
 
Çözüm masasına insanlarımızın talep ve şikayetleri geldiği zaman bizim memurlarla görüşmelerini sağlayacağız. Sorun ve taleplerini alacağız. İnsanlarımızı ve muhtarlarımızı hiç bekletmeden taleplerini yerine getireceğiz. Akyazı'nın sorunları Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından çözülecek. Biz kapıları tamamen açık başkanına ulaşılabilir belediye başkanı olacağız.
 
İSTİHDAMLA İLGİLİ PROJELER
 
Sanayi alanlarımızla ilgili ben belediye başkanıyken Dokurcun'da sanayi alanlarının açılmasını insanlarımızın iş, istihdam sağlaması noktasında çok çalışmalar yaptım. Aday olduğumuz günden beri 22 firma ile görüştük. Posifler Holding dahil. Bunlardan ikisi çok büyük firma . Evlerde ev hanımlarına iş götürüp para kazandıracak şekilde olacak. İnşallah gençlerimize aş, iş imkanı sağlayacağız. Bunu ilçe başkanı iken de yaptık. Bundan sonrada devam edeceğiz.
 
AKYAZI DEVLET HASTANESİ İNŞAATI SÜRECİNDE ŞAİBE İDDİALARI
 
Hastane inşaatını Allah bize nasip etti. Akyazı'ya güzel bir devlet hastanesi kazandırdık. Benimle ilgili elinde şaibe belgesi olan varsa, bizim hakkımızda da böyle bir suçlama varsa Allah'ın izni ile adaylıktan bile çekilebilirim.
 
HER TÜRLÜ HİZMETİ ALACAĞIZ
 
 
Biz Cumhur İttifakı'nın bir üyesi ve partisiyiz. Bizim genel başkanımızda Cumhurbaşkanımızla ittifak içinde. Biz her türlü hizmeti genel başkanımızın da tam desteğiyle Akyazıyı çok modern bir şehir haline getireceğiz.
 
 
Halkımızla el ele vererek inşallah seçimlerde de halkımızın desteğini alarak hep birlikte Akyazıyı yöneteceğiz. 90 gündür Akyazı'yı karış karış gezdim. Vatandaşımızın bize ilgisi çok güzel. Akil insanları da yanımıza alacağız. Fikirlerine danışıp istişareler yapacağız. Akyazı şehir görünümüne kavuşacak. Üç yıl içinde Akyazı şehir görünümü kazanacak. Dışarıdan gelenler de 'burası Akyazı mı diyecek'. Bu da Osman Karaoğlan sözü.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Halk 1 ay önce2024-03-31 01:00:53

Geldide geçmesi kaldı

0
-0
Hak hukukçu 1 ay önce2024-03-31 00:05:41

Ziya çok geriden geliyon asıl denenmiş osman karaoğlan 10 sene önce onca para gömüm eczane merkezi haline getirdikleri ak çarşının hali ortada ne oldu avm olacaktı kalkmış birde dalga geçer gibi hala avm vaadi veriyor :) ne içiyonuz siz dayı bilali deniyoruz gidişattan gayet memnunuz 20 yıl geri attıkları ilçeyi adama 5 yılda toparla diyemezsin 60 milyon borçla aldı belediyeyi adam bensinsiz çöp arabalarıyla unutmayın bunları

0
-0
Ortalama vatandaş 1 ay önce2024-03-30 22:04:42

1 sene dolmadan akp ye geçmezse bütün akyazı suratıma tükürsün

1
-0
Ziya 1 ay önce2024-03-30 13:11:15

Ya kardeşim uyanın artık uyanın mesele a b partisi değil geçmişteki denenmişlerse ne gördünüz yıllardır Akyazı da neyi değiştirdiler bir de Osman abiyi deneyin ona oy verelim Akyazı eskiden daha güzeldi Akyazı ne hale geldi bu adayların içinde en karakterli aday Osman Karaoğlan şu at gözlüklerini bi çıkaralım yahu mesele Akyazı akyazı ya kim faydalı olacaksa o gelsin ama Hasan ile Bilal ile olacak iş değil bu iş Hasan ile Bilal ile yazık etmeyin güzelim akyazımıza sizden rica ediyorum

0
-0
İtiraz 1 ay önce2024-03-30 11:08:27

Hepiniz hırsızsınız

0
-0
İsimsiz 1 ay önce2024-03-30 10:41:24

Adamın vizyonu geniş tabiki adam başkanlık yaptım diyor neyi.nasil yapılıp kapandığını çok iyi biliyor ben akyazimin on yıl kara Osman la geriye gitmesini istemiyorum adam akyazida mafyacilik oynuyor du bırakın bu işleri herkes kimin ne olduğunu çok iyi bilir

1
-0
Vatandaş 1 ay önce2024-03-30 09:37:03

Tabiki de Osman karaoğlan diyoruz yolun açık olsun başkanım

0
-0
Akyazılı 1 ay önce2024-03-30 08:15:16

Vakıftan kuzuluğa kadar bulvar Bir de küçücük Caddesi projeleri için oy vereceğim

0
-0
Sabri Özmen 1 ay önce2024-03-30 07:19:58

Akyazı Osman Karaoğlan dedi diyecektir de bakıyorum yorum yapmış bir kaç kişi paramı öde falan adam sokak ya çarşıda çok karşısına iste milletin içinde hadi .

0
-0
Misafir 1 ay önce2024-03-30 05:50:41

Yıllardır Belediyenin hiçbir düzgün hizmetini görmeyen Akyazılı lar, Gelmiş burada, Karaoğlan İlçe başkanıyken ne hizmet yaptın diye soruyor. Valla çok komiksiniz

1
-0
Akyazı 1 ay önce2024-03-30 05:40:32

Akyazı Osman Karaoğlan diyecek

0
-0
Alp yürekli 1 ay önce2024-03-30 04:41:34

İt ürür kervan yürür geliyoruz gümbür gümbürr...!

0
-0
sana helal olsun a.d 1 ay önce2024-03-30 03:59:53

oyumuz ssana yürü karaoglan kim tutar senı kesinlikle bu dediklerinin projelerinin altına imzami atarim.sonuna kadar destekciniz

0
-0
Cahil 1 ay önce2024-03-30 03:50:20

Hasan Akcan başkan olunca lunapark işletmesini sana verse bari :))))

0
-0
Realist 1 ay önce2024-03-30 03:49:50

Hasan AKCAN loading

0
-0
Karaoğlan 1 ay önce2024-03-30 03:18:52

Doymadiniz be nerde rant duba orada

0
-0
Koyuncu 1 ay önce2024-03-30 03:16:49

Koyun ların parsını öde

0
-0
TORRES. 1 ay önce2024-03-30 03:12:33

Daha çarşı göbeğindeki havuzu temizlettiremeyen mevcut başkana mı oy vereceksiniz? Karalamaktan başka yaptığınız hiçbirşey yok. Biri de yazmışki 21 tane koyun aldı parasını vermedi bilmem ne ya gerçekten komiksiniz aktroller sizi :)) Çok ama çok az kaldı GELİYORUZ !

3
-0
Vatandaş 1 ay önce2024-03-30 02:48:28

Yok bilmem nerenin başkanının koyunları yok bilmem onu yemiş falan bırakın bu işleri karşınıza sağlam dimdik bir adam OSMAN KARAOĞLAN ÇIKMIŞ korkun korkun daha fazla sömüremeyeceksiniz akyazıyı oturmaya değil çalışmaya geliyor OSMAN BAŞKANIM AKYAZI GENÇLERİ SENİNLE OSMAN BAŞKAN

1
-0
Altındereli 1 ay önce2024-03-30 02:29:21

Meyve veren ağaç her zaman taşlanır derler doğru Osman başkanım adamsın kralsın ne zaman arasam o telefonu açıyorsun abimizsin sen her cemiyette varsın

1
-0
Ceyhun 1 ay önce2024-03-30 02:27:41

Eee bunun saydigi projelerin yuzde 70 ini hasan hoca basladi zaten ne anlatiyon osman bey hasan hoca 31 martta geldimi projelerini tamamlar sen hic yorulma bosuna milletide kendini iyi bi insan gbi tanitma belge varsa gelin diyon bide rusvet almanin yolsuzluk yapmanin belegesimi olur osmannnnn beyyyyyyyy

0
-0
Akyazı 1 ay önce2024-03-30 02:23:25

Çekemeyenler ancak çamur atar çok güzel olmuş Emeği geçenlere teşekkürler

0
-0
Sakaryalı 1 ay önce2024-03-30 02:15:48

Ne cumhurundan bahsetiyon cumhur akp ve mhp sana güvenib bir kürek kum vermezler boşuna uğraşma

0
-0
Akyazılı54 1 ay önce2024-03-30 02:07:39

Osman başkan çok iyiydide 10 sene parti başkanlığında ne yaptı? Bir sürü fabrika bu ve yıldırımlardan kaçtı hendekte sanayi kurdu adamlardan istemedikleri kalmadı at koşturan adamdan at yarışından gelir sağlayan adamdan şifa bekliyorsunuz ak çarşı yaptılar kaç milyona milletin parasıyla 10 sene önce hani sinemalar mağazalar adapazarına gitmekten kurtulacaktı akyazılılar bırakın bu boş işleri akyazının 20 yıl geriden gelmesinin sebebi karaoğlan ve yıldırımlardır ne üniversite ne sanayi

0
-0
Karaoğlan 1 ay önce2024-03-30 01:32:24

KRAL adamsın

0
-0
Yenicamili 1 ay önce2024-03-30 01:27:42

Gençler Ali kınık getirdiler kimse ses etmedi geçenlerde pazarın orada mezarlığın karşısında son ses parti şarkısı açıldı kimse sesini çıkartmadı Osman Başkanımız Akyazımıza yapılmayan bir etkinliği yaptı gösterdi bizlere şimdi neden sesinizi çıkartıyorsunuz bunun tek bir sebebi var KISKANDINIZ Gazze diyosunuz sürekli bunu öne atıyorsunuz ali kınık geldiğinde gazze de bombalar patlamıyormuydu da şimdi celallendiniz maç günü fanatikleşmeyin çok düşünüyorsanız gidin yardıma ne işiniz var burda

1
-0
Osman başkan 1 ay önce2024-03-30 01:07:24

Osman başkandan gerisi yalan akpartiyide gördük merkeze çivi çakmadı beton yığını doldurdu akyazıyı yolmyok bişe yok hasan hocayı denedik beceremedi git sin hocalık yapsın OSMAN BAŞAKAN GERİSİ YALAN…

1
-0
Vaatler vaatler 1 ay önce2024-03-30 01:05:18

Herkes trafikden bahsetmiş ama kimse koskoca ilçeden büyükşehir termineline bı tane otobüsün bile gitmediğini dile getirmemiş

0
-0
Lalef 1 ay önce2024-03-30 00:55:23

Yaparsa osman başkan yapar nokta herkes bi gitsin osman başkan gelsin ya

0
-0
Lalef 1 ay önce2024-03-30 00:54:40

Osman bey size güveniyorum oyum size hayırlı olsun diyelim

0
-0
İsmet Sadikoglu 1 ay önce2024-03-30 00:53:04

Bakın İmamoğlu kazandı. Her şey değişti İstanbul'da Gelin Akyazı içinde aynısı olsun Yoksa %80 oy ile seçilince hizmet sadece Kuzuluk bölgesine gider. Başka da bir halt olmaz.

0
-0
İsmet Sadikoglu 1 ay önce2024-03-30 00:51:35

Başarılar Osman Bey İnşallah kazanırsın

0
-0
Akyazılı 1 ay önce2024-03-30 00:50:41

Belediyenin çalışanları sıkıntılı zaten ulaşıma el atın diyoruz herkesin arabası var diyolar arabası olmayan ölsün yani!! Sokak hayvanlarını da önemseyen yok çarşıda bazen uyuz hayvanlar görüyorum üzülüyorum

0
-0
Merve Eryılmaz 1 ay önce2024-03-30 00:44:55

Ne yaparlarsa yapsın efendilik en büyük vasıftır. Osman Karaoğlan geliyor yepyeni bir Akyazı için hakettiği değeri hemşehrilerine gösterebilmek için

0
-0
Kıvırcık 1 ay önce2024-03-30 00:37:52

Osman başkanın projeleri bilal başkanınkinlr aynı,otopark,vs sadece mevcut yapılanları söküyor osman başkan..diyorki hastane ile ilgili belgesi olan varsa getirsin başkanlıktan çekileyim;illegal işin belgesimi olur sayın editör vesselam

0
-0
Ismet 1 ay önce2024-03-30 00:31:59

Akyazıya AVM gelecek sinema gelecek söz verdiler artık Akyazı kabuğuna sığmıyor lutfen uyanın adamın vizyonu geniş her kesime hitap ediyor kadınlara İngilizce Arapça kursu diyor Akyazı kahvecisi açacak gençlere lütfen isme oy atın Osman bey yapar

0
-0
Misafir 1 ay önce2024-03-30 00:13:04

Herkese inat kullanmayacaktim oyum tekrar akpye

0
-0
Akraba 1 ay önce2024-03-30 00:12:38

Kimse çamur atmasın osman abi kadar dürüst olsun herkes yeter seçilirse akyazı kalkınır

0
-0
Osman 1 ay önce2024-03-30 00:10:38

Sen kazan Akyazı yandı ne purejesi

0
-0
Alis 1 ay önce2024-03-30 00:02:46

Seçim zaman I konuşulacak iş mi bunlar çok ayıp

0
-0
Seçim 1 ay önce2024-03-30 00:01:34

Akyazı belkide yıllar sonra çok güzel bir akşam geçirdi. 20 senedir hükümetin partisinde olan bir ilçeyiz sürekli bi seçim vaadi çalışması ama niye bir sonuç göremiyoruz

0
-0
Akyazı 1 ay önce2024-03-29 23:59:05

Osman Karaoğlan geliyor

0
-0
Çamur at izi kalsın 1 ay önce2024-03-29 23:56:28

Osmanı karalamak için elinizden geleni yapıyorsunuz bilalin yaptıkları hasan akçan bilalden daha adammış bunu görsük bilal sattı heryeri satılacak yer kalmadı osman başa gelirse asıl sıkıntıyı o çekecek çünkü satılacak yerde kalmadı bilal öyle hainki aklınız almaz hee inşallah bilo alırda belanızı bulursunuz o zaman görecem sizi gargara yapıp durun ancak bari yutun da mideniz rahatlasın

0
-0
Akyazılı 1 ay önce2024-03-29 23:56:14

Denenmişi denemeyin bide Osman beyi deneyelim akyazıyı gerçekten güzel şeyler kazandıracak benim ve ailemin oyu senindir artık vizyonlu insanlar gelsin başa inşallah Osman bey gelecek

0
-0
Mahalleden komşu H.U 1 ay önce2024-03-29 23:55:25

Sayın komşum aynı mahallede oturuyoruz biliyorum ki verdiğin vaatleri yerine getireceksin lütfen avm watsons tavuk dünyası gibi zincirleri olan mekanlar da olsun Akyazımızda

0
-0
Metin 1 ay önce2024-03-29 23:54:15

Yaparsan sen yaparsın baskan arkandayiz

0
-0
Halktan Biri 1 ay önce2024-03-29 23:52:37

Verilen bütün vaatlerin yerine geleceğine inanıyoruz yanındayız Osman abi

0
-0
Yenicamili 1 ay önce2024-03-29 23:51:35

Akyazıyı Baştan sona değiştirebileceğine ve verdiği bütün sözleri tutacağına güvencemiz sonsuz Osman Karaoğlan Geliyor

0
-0
Vatandaş 1 ay önce2024-03-29 23:50:21

Dert çok biliyoruz, Az kaldı geliyoruz. Helal sana Osman Karaoğlan 31 Mart Akyazı’nın Kurtuluş günü olacak inşallah

0
-0
Vatandaş 1 ay önce2024-03-29 23:50:07

Meyve veren ağaç taşlanır dedi koduylan Osman Başkanı yıkamazsınız akp seçmeni olarak oyum Osman başkana Akyazı için birşeyler yapacağına adım gibi eminim Akp kalesi Akyazı nasıl olsa ceketimi koysam akp alır diyenlerden kurtulacak hizmet yapan kazanır olacak İnşallah şimdiye kadar akp mhp harici oy vermedim bu sefer Osman Başkanı denicem görecem beş sene sonra baktım hizmet yapmadı oy vermem denedik adayları bide bunu Osman Başkanı deniyelim

0
-0
VATANDAŞ 1 ay önce2024-03-29 23:44:57

BÜTÜN İFTİRALARINIZA RAĞMEN OSMAN KARAOĞLAN …

0
-0
Akıl 1 ay önce2024-03-29 23:43:38

Değerli akyazılı hemşerilerim benim görüşüm şudur ki nasıl istanbul kaybedildikten sonra akıllara durgunluk verecek şekilde musluklar açıldı , akyazıda da bence yönetime büyük bir yenilgi gelmeli ki bizde birşeyler görelim. Yoksa her dönem olduğu gibi mevcut partiyi marmara birincisi yapmaktan öteye birşey göremeyiz. Osman başkana bir dönem destek verelim. Pusula bizim elimizde beğenmezsek onunda hesabını veririz.

1
-0
Vatandaş 1 ay önce2024-03-29 23:42:34

Bilal başkan çocuk parkı olan kamu yerlerini satarak belediye borcunu sildi . Üreterek değil. Bunu herkes yapardı

0
-0
Halkci 1 ay önce2024-03-29 23:36:51

21 yil akpde gorev yapmis. 21 yildirda akp ulkeyi akyaziyi yonetiyor. 21 yilda akyazi modern bir sehir olmadiysa bu hesabini verin. Mesela akyazi modeen sehir olmazken hamgi akyazililar acaba modernlesti. Kim nasil zenginlesti. Cevap verin. Inandiginiz allahtan korkmuyorsunuz insanlardan untanmiyorsunuz

0
-0
Ben adakçı ibo 1 ay önce2024-03-29 23:19:28

Koyunlar bende dostum millete dağittik kesip pilavustü kavurma :)

1
-0
Namık 1 ay önce2024-03-29 23:17:20

Ben 3-4 dönemdir bir Ak partili olarak yeter artık bu zihniyete bir dur deme zamanı geldi.Kararım kesin Osman Karaoğlan hayırlı olsun.Değişim şart. Burnu kaf dağında gezen,kendini beğenmiş,milleti umursamayan başkan istemiyoruz.

0
-0
Hacı Muroo 1 ay önce2024-03-29 23:13:08

Sayın Osman başkanım bu akşamki etkinlik Akyazı nın Hasretle beklediği bir gece oldu eğer ki başkan olursanız bu ve bunun gibi etkinlikleri gelenek haline getirelim bizim Hendekten neyimiz eksik? 5 yıldır iktidarda başımızdaki ve ondan öncekiler dahil ne yapmış?.İnsanlar doyasıya eğlendi .Yanındayız Osman başkan ayrıca organizasyonda emeği geçen Tuncay Tukat kardeşime teşekkür ediyorum .

0
-0
Hüseyin furuncu 1 ay önce2024-03-29 22:40:00

Ne hizmet gördük ilçe başkanılığı yaparken gördük çok güzel atıyorsun işkembeden at bakalım at bu rant varya rant gibi bol kepce işine git başka işine bak senden bir şey olmaz maasselam

0
-0
Batuhan 1 ay önce2024-03-29 22:28:22

İnadına BBP inadına Karaoğlan varsın bize trol desinler

0
-0
Gerçekçi 1 ay önce2024-03-29 22:25:57

Pamukova eski belediye başkanından aldığın parasını ödemediğin koyunların bir tanesinide hakem olan oğlunun inşaat temeline kurban olarak kestinmi

0
-0
Komutan54 1 ay önce2024-03-29 21:51:02

Sevgili ampül kafalılar her dönem aynı adamı seçmek zorunda değilsiniz rekabet olursa daha fazla hizmet olur.. OYLARIMIZ OSMAN BAŞKANA... İNŞALLAH AKYAZI SENİ BAŞKAN YAPICAK BAŞKANIM HAYIRLARA VESİLE OLSUN..

0
-0
Duba Osman 1 ay önce2024-03-29 21:41:43

Ey Osman Karaoğlan neden geçen dönem aday olmadın Bilal başkan borçları temizleyince yeme için belediyeye mi geleceksin yoksa ?

0
-0
Gerçek 1 ay önce2024-03-29 21:40:48

Kemal Aslan ile olan minibüs ticaretinde neden hakkınızda dolandırıcılık iddiasıyla suçlamalar yapıldı bunları açıklayın

0
-0
Pamukova Belediye Ba 1 ay önce2024-03-29 21:40:44

Evet doğrudur Gölge Bey. Daha niceleri var

0
-0
Derin 1 ay önce2024-03-29 21:40:04

Yahu devlet hastanesinde şaibe yok diyorsun. Taşburunda adam alacağını istediğinde niye cevap veremedin bunları açıkla önce

1
-0
Sakin 1 ay önce2024-03-29 21:34:45

Geliyor duba helal olsun inşallah seçilir su zihniyet son bulur hizmet varsa biz oy atarız hizmet yoksa oy moy yok akpartiye insanlar bunu anlamalı artık yandaslari yalakalarin karın doyurma yeri değil belediye hizmet edilmesj lazım vatandaşa. Reklamlarda hizmet beledeyiceligi yazıyor bilall efendi çöp çukur toz aynen sizin belediyecilik böyle viZyonsuz

0
-0
Yunus 1 ay önce2024-03-29 21:18:18

İNŞALLAH . Her dönem aynı kişi seçilmek zorunda değil artık anlayın şunu vazgeçin şu ampul kafasından

1
-0
Gölge 1 ay önce2024-03-29 21:15:56

pamukova belediye başkanından 21 tane koyun almış,başkan parayı isteyince de malının zekatına say diyip,pamukova belediye başkanının koyunlarına çöktüğü iddia ediliyor,bu bilgi doğru mu araştırabilir misiniz gazeteci olarak ? :)

0
-0
Paralarla ortadan kaybolan kuyumcu ile ilgili yeni gelişme
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Şimşek Halı Yıkama