Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

AKYAZI TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR’IN HENDEK ZİYARETLERİ

14-10-2016 18:25:28 - AKYAZI
AKYAZI TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR’IN HENDEK ZİYARETLERİ

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar komşu ilçe Hendek’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Hardal Burger Akyazı
ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar yanında SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu ile birlikte ilk ziyaretini Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye yaptı. Ziyarette Belediye eski Başkanı 25. Dönem Akparti Sakarya Milletvekili Ali İnci’de katıldı.
 
Ziyaret esnasında konuşan ATSO Başkanı Bayraktar, Hendek Akyazı ile çok iyi ilişkileri olan komşu bir ilçemizdir. Bugün SGK İl Müdürümüz Nurten Canbasoğlu ile birlikte Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Ziyaretimizde yine çok sevdiğimiz Hendek Belediyemizin eski başkanı ve 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin de aramızda olması bizi sevindirmiştir. Ziyaretimiz esnasında SGK Hendek hizmet binasını konuştuk. Bildiğiniz gibi Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Ş.Şemsi Bayraktar aynı zamanda SGK Yönetim Kurulu üyesidir.Hizmet binası ile ilgiliyetkililerin bana aktardığı sorunları bende kendisine aktarmıştım. Bu ziyaretimizi de sorunu yerinde görmek için yaptık dedi.
 
Başkan Bayraktar, ihaleyi kazanıp yapımı üstlenen firmanın işi tamamlamadan ve teslim etmeden gitmesi nedeniyle bahse konu olan binada bir çok eksik ve aksak kısımlar mevcut olduğunu gördük. Gördüğümüz eksiklerin yerel bazda yapılabilecek durumda olduğu için bugün Belediyemize geldik ve bir görüşme yaptık. Bu görüşmemizde tespit edilen eksiklerin tamamlanması konusunda Belediye Başkanımız sayın Püsküllü den destek talebinde bulunduk. Belediye Başkanımız Püsküllü sağ olsunlar destek teklifimize olumlu yanıt verdi ve en kısa zamanda başlatacağı çalışmayla da eksikler giderilecek ve SGK binası Hendek’li hemşehrilerimize yakışır bir noktaya getirilecektir. Bu konuda duyarlı davranan Belediye Başkanımıza ve aynı duyarlılığı gösteren ve bu nedenle bugünkü ziyaretimizde aramıza katılan ve binanın tamiri konusunda destek sözü veren 25. Dönem Milletvekili dostumuz Ali İnci’ye teşekkür ediyorum dedi. 
 
Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve üzerimize düşen görev ne ise onu yaparız dedi. Hendek SGK hizmet binasının yapımına büyük destek veren TZOB Genel Başkanı ve SGK Yönetim Kurulu Üyesi Ş.Şemsi Bayraktar ile birlikte sorunun çözümü için Hendek’e gelen ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve SGK il Müdürü Nurten Canbasoğlu’na teşekkür etti.
Yapılan ziyarete katılan Hendek Eski Belediye Başkanı ve 25. Dönem Milletvekili Ali İnci’de kendisinden sonra da Hendek İlçesinin hızla ilerlediğine ve Hendek Belediyesi olarak bu konuda önemli mesafeler kat ettiğine dikkat çekti ve SGK hizmet binasının adeta dökülüyor olmasından duyduğu üzüntüsünü dile getirdi. Ben de bu sorunun çözümüne katkı sağlamak amacıyla bugün gerçekleşen ziyarete katıldım dedi.
 
Bayraktar ailesinin bulundukları görevleri nedeniyle Akyazı ve Hendek başta olmak üzere Sakarya geneline önemli katkılar sağladıklarına da dikkat çeken İnci, namuslu, çalışkan ve hizmet aşkıyla tutuşan bu aileyi tanımak ve onlara dost olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek konuşmasını tamamladı.
ATSO Başkanı Bayraktar, Belediyeye yaptığı ziyaretin ardından 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğolu ile birlikte Hendek SGK hizmet binasına giderek SGK Hendek İlçe Müdürü Ayşe Sema Turan’dan çalışmaları ve binanın sorunları hakkında bilgi aldı ve beraberindeki heyetle birlikte binada incelemelerde bulundu.
Güven Yapı
AKYAZI TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR’IN HENDEK ZİYARETLERİ
Ürdüç
AKYAZI TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR’IN HENDEK ZİYARETLERİ
AKYAZI TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR’IN HENDEK ZİYARETLERİ

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden