Benim çeyiz için de yardımlarınızı bekliyorum eğitim camiası
X kişisi Tam bi cahillik akıyor yorumundan. Bi kere daha egitim sart gerçekten. Okuduğunu anlamayan bir insanın yorum yaptığını zannetmesi bu toplumun en büyük kangreni. Eski Akyazida bütün okuyanlar neden Akyazi'da kalmıyor işte bu cahil zihniye yüzünden.
Sanırım pandemi sadece bize var. Millet aynı şekilde hayatına devam ediyor. Gereksiz ziyaretler toplantılar vs vs.
Herşeyi ne kadar abartıyorsunuz yahu. Ne çeyizi okutun falan.. belki üniversite mezunu nerden biliyorsunuz? Her olayı başka yerlere çeker oldunuz.
Kızlar önce kaliteli bir eğitim alip okumalı ve is hayatına atilmali sonra ceyizi kendisi alır. 21.yy'da hala çeyiz empoze edilmesi tam bir öğrenilmiş çaresizlik. Aşıyı bulan bilim insanları çeyiz yaparak buluş yapmadı. Beyinlerini geliştirdiler. Matematik bilmeyen toplumlar yıkılmaya mahkumdur.
tebrikler, çok güzel bir çalışma