Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Akyazı Medya Gazeteciler Birliğinden Başsavcı İrfan Güreli ziyaret

24-09-2019 16:23:50 - AKYAZI
Akyazı Medya Gazeteciler Birliğinden Başsavcı İrfan Güreli ziyaret

Akyazı Medya Gazeteciler Birliği yönetimi ve üyeleri Başsavcı İrfan Gürel’i makamında ziyaret etti.

Hardal Burger Akyazı
Akyazılı Gazetecilerin oluşturduğu Akyazı Medya Gazeteciler Birliği üyeleri, Akyazı Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Gürel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Akyazı Haber İmtiyaz Sahibi ve İhlas Haber Ajansı İlçe Temsilcisi Ali Yıldırım, Anadolu Ajansı Akyazı Temsilcisi Abdülkerim Çalışkan, Akyazı Halkın Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi Ali Şanlı, Akyazı Havadis İnternet Sitesi Sahibi Ömer Dere, Akyazı 24 Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Arslan ve Radyo Akyazı sahibi ve program sunucusu Hüseyin Yazıcı yer aldı. 
 
Ziyarette, gazeteciler adına Başkan Yardımcısı Hüseyin Yazıcı basınla ilgili ve basın birliğinin kuruluşunun amacı hakkında bilgi verdi. Ardından Basın Birliği üyeleri kendilerini tanıttı. 
 
DOĞRU BİLGİ AKIŞI İÇİN DESTEK TALEBİ
 
Akyazı Basın Birliği Başkanı Ali Yıldırım, nezaket ziyaretini daha önce planladıklarını bugüne nasip olduğunu belirterek; "Adalet gibi ulvi bir mesleği ifa etme gayreti içinde olan tüm yargı mensuplarının görevlerinin çok zor olduğunu biliyoruz. Biz basın mensupları olarak her daim sizlere destek ve yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bazen savcılıktan yeterli bilgi alamadıklarını ifade eden Yıldırım, bu konuda gerçek ve doğru bilgi akışı için destek istedi.
 
"BU İLÇEDE GÖREV YAPMANIN HUZURUNU YAŞIYORUM"
 
Başsavcı Gürel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başsavcı İrfan Gürel daha önce görev yaptığı yerlerden kısaca söz ettikten sonra Akyazı ilçesinin kendisinin de Karadeniz bölgesinden olması nedeniyle hiç yabancılık çekmediğini kaydederek; "
 
 Akyazı’nın ilçe olarak coğrafi konumu mükemmel. Bu ilçede görev yapmanın huzurunu yaşıyorum. Akyazı adliyesinde görev yapan tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte iş yoğunluğu ve dava dosyası çokluğu ile Akyazı adalet sarayı en hızlı ve adil yargılamayı sürdürmektedir. Tek derdimiz  adil eşit adalettir. Akyazı da haber yayın organlarının bu kadar güçlü olması bizleri de ziyadesiyle mutlu eder bilinen bir şey vardır ki basın 4. ncü kuvvettir.  Bu anlamda sizler bu şehir için çok değerlisiniz. Doğru haber en hızlı olan haber değil en gerçek ve  resmi dayanağı olan haberdir. Sizlerinde bu hassasiyete uymanızı önemle rica ederim" dedi.
 
YEREL GAZETE SORUSU
 
Başsavcı Gürel, basının çok güçlü olmasına rağmen ilçede neden bir yerel gazetenin olmadığını sordu.
 
İlçede 13 yıl hiç ara vermeden Akyazı Halkın Gazetesi'ni çıkaran Ali Şanlı; "İlçede bir yerel gazetenin olmamsı büyük bir eksiklik. Ancak mevcut olan gazete maliyetlerin artması nedeniyle kapatıldı. Birlik olarak bir gazete çıkarmayı düşünüyoruz" diye konuştu. 
 
Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
UB Group
Akyazı Medya Gazeteciler Birliğinden Başsavcı İrfan Güreli ziyaret
Marmara Göz
Akyazı Medya Gazeteciler Birliğinden Başsavcı İrfan Güreli ziyaret
Akyazı Medya Gazeteciler Birliğinden Başsavcı İrfan Güreli ziyaret

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Birlik güzel şey 5 yıl önce2019-09-24 22:04:05

Allah birliğinizi daim eylesin. Yerel gazete sembolikte olsa çıkartılmalı. Haftada bir olur hatta ayda bir tane bile olsa çıkartılabilir.

0
-0
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks