İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale

25-03-2020 08:05:04 - AKYAZI
Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale

Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahaleyle "Evde Kal".

Özgür Adımlar
Bir çok ülkede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından  son derece tehlikeli olan yeni tip Coronavirus(covid-19)Salgını nedeniyle tüm dünyada can kaybı ve vakası artmaya devam ediyor.
 
Devletimiz tüm kurumları ile bu salgının vatandaşlarımızın hayatlarını tehdit etmesini engellemek için zorunlu ihtiyaçların temini noktasında umuma açık yerlerin faaliyetlerinin durdurulması başta olmak üzere bir çok tedbir almakta ve bu kapsamda uyulması gereken kuralları belirleyerek vatandaşımızla paylaşmaktadır.
 
Yaşanan salgının bir an önce engellenmesi için alınan önlemlere tüm vatandaşlarımızın istisnasız uyulması büyük önem arz ediyor.
 
Devlet kurumlarının çalışmasına destek olmak için bizde Akyazı Gençlik Derneği olarak ilçemizde başta çalışmak zorunda olan esnafımız ve ailere dağıltılmak üzere beş bin adet dezenfektan beş bin adet maske beş bin adet eldiveni ücretsiz olarak vatandaşlarımıza dağıtmaya başladık.
 
65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız dan kendilerine yardımcı olacak kimsesi olmayanların Başta sağlık olmak üzere temel ihtiyaçların karşılanması için Akyazı Gençlik Derneği gönüllü ekibimiz bugün itibarıyle hazır.
 
65 yaş üzere ve kronik rahatsızlığı olan ve ödeme güçü olmayan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması için Akyazı Gençlik Derneği olarak kumanyaları da hazırla halde olup ihtiyaç sahibi aile'lerimize teslim etmeye başlıyoruz.
 
Bu zorlu süreçte cefakar bir şekilde çalışan başta Sağlık personeli Kolluk kuvvetleri Belediye personelimize teşekkür ederiz.
 
İhtiyaç halinde iletişim 
 
112-155-156
0553 372 8053 
 
Bu proje bizi destekleyen herkese şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim.
 
Hatırlatma; 18-24 Mart haftası yapmış olduğumuz yaşlılar haftası kutlama Mesajımızın yaşlılarımız ile çekilen Fotoğraflar ülkemize virus salgını gelmeden önceki ziyaretlerimizde çekilen Fotoğraflar dır.
Marmara Göz
Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale
Akgün Restoran Çorba
Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale
Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale
Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale
Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale
Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale
Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale
Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale
Akyazı Gençlik Derneği Küçük Bir Müdahale

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
kübalı Yerde 4 yıl önce2020-03-26 09:50:28

Derneğinizin kuruluş amacından bahsetmediniz,zaten bir çok gereksiz dernek varken bu kurmuş olduğunuz derneğin hangi gençlik ve hangi Gençlerle alakası var merak içindeyim.. medyatik olmak yada sürekli bir şeyleri Akyazı da iyi yapılıyormuş gibi göstermekten vazgeçin..Akyazı yine bildik Akyazı..Yinede çabaladığınız için 3 yıldızı hak ettiniz saygılar.

1
-0
Dogru Adam 4 yıl önce2020-03-25 23:45:27

Yapılanlar güzel bir sey demiyoz derneginiz hayıyırli olsun bu dernekte sadece siz mi varsınız diger arkadaşlarımız görmek isteriz saygilar iyi bir insansınız

0
-0
AKYAZILI 4 yıl önce2020-03-25 17:20:57

DOĞRU ADAM AĞZINA SAĞLIK NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYORSUN

0
-0
İbrahim Keleş 4 yıl önce2020-03-25 14:51:03

son olarak yapmış olduğum mesleğimi biliyorsunuz belli ki beni tanıyorsunuz lütfen benimle ile iletişime geçin ki bizimle veya şahsım ile fikirlerinizi düzeltme şansı verin bana

0
-0
İbrahim Keleş 4 yıl önce2020-03-25 14:50:30

Akyazı Gençlik Derneğini yeni kurduk ve yapmış olduğumuz faaliyetleri paylaşıyoruz olmayan veya yapılmayan birşeyin haberini yapmıyoruz birde Haber sitelerine yapmış olduğumuz faaliyetlerin haberini yapmazsak insanlara kendimizi nasıl ifade edebiliriz bilmiyorum?

0
-0
İbrahim Keleş 4 yıl önce2020-03-25 14:49:38

Kullanıcı adı doğru adam bey veya hanım efendi uygulama güzel beğenmişsiniz sanırım bu kırızı fırsata çeviriyor diye zan altında bırakmışınız şahsımı ben şahsım olarak evime bir tane dahil götürmemişim ne menfaatim ola bilir merak ettim?Diğer bir soru da şu medyada kalmak için mücadele veriyor

0
-0
Dogru adam 4 yıl önce2020-03-25 12:11:37

Yapılan uygulama güzel fakat yapan kisi her kirizi fırsata ceviriyor bu da olmuyor medyada yer almak için savaş veriyo bu ara size baya iş cikartır berberler kapali

1
-0
Karasu'da feci kaza; Adliye çalışanı hayatını kaybetti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)