Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç yıl aradan sonra Beştepe'de bir araya geleceği muhtarların sorunlarını dinleyecek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.
Toplantıya Akyazı'dan Küçücek Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Volkan Bölükbaş, Düzyazı Mahalle Muhtarı Hikmet Dinç, Gazi Süleyman Paşa Mahalle Muhtarı Yaşar Kahraman, Kabakulak Mahale Muhtarı Adnan Kat, Konuralp Mahalle Muhtarı Nihat İçyüz, Mansurlar Mahalle Muhtarı Nuri Sert, Yağcılar Mahalle Muhtarı Ali Öz, Yunusemre Mahalle Muhtarı Mustafa Gündoğdu, Ömercikler Mahalle Muhtarı Ömer Bozkurt, Taşağıl Mahalle Muhtarı Sezer Başkaya, Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Yakup Çavuş katılıyor.
23 ilden muhtarları ağırladı
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki son muhtarlar toplantısı 27 Aralık 2018'de yapıldı. O buluşma, 49'uncu Muhtarlar Toplantısı olarak kayıtlara geçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralarında Aksaray, Osmaniye, Samsun, Mardin, Kahramanmaraş'ın da olduğu 23 ilden muhtarları ağırladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 49'uncu Muhtarlar Toplantısı'ndan üç yıl sonra yeniden muhtarlarla buluşacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran seçimlerinden önce 17 Mayıs 2019'da da İstanbul'da görev yapan muhtarlarla bir araya gelmişti.
Erdoğan, 19 Ekim 2020'de de "Muhtarlar Günü" dolayısıyla telefon aracılığıyla muhtarlara seslendi.