Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Akyazı'daki projelerde son durum

05-08-2022 20:20:13 - AKYAZI
Akyazı'daki projelerde son durum

İnşaat çalışmaları hızla devam eden Projelerde incelemelerde bulunuldu.

Hardal Burger Akyazı

İnşaat çalışmaları hızla devam eden Akyazı İlçe Terminali ve zemin dolgusu tamamlanan Mezbahane- Canlı Hayvan Borsası Projeleri'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Bilal Soykan, "Projelerimizin tamamı büyük bir hızla devam ediyor. Akyazı için durmadan yorulmadan çalışıyoruz" dedi.

 

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, inşaat çalışmaları hızla devam eden Akyazı İlçe Terminali ve zemin dolgusu tamamlanan Mezbahane- Canlı Hayvan Borsası Projeleri'nde incelemelerde bulundu. Fatih Mahallesi'nde hayata geçirilen İlçe Terminali Projesi'nde çalışmalar tüm hızı ile devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, "3 bin 500 metrekare alanda başlatmış olduğumuz projemiz tüm hızı ile devam ediyor. Bugün zeminin betonu atıldı. Kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak açılışını yapacağız inşallah" şeklinde konuştu.

 

Mezbahane- Canlı Hayvan Borsası Projesi'ndeki çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Bilal Soykan, " Fen İşleri Müdürümüz ile birlikte proje alanında incelemelerimizi gerçekleştirdik. Zemin dolgu işlemleri tamamlandı. Kısa süre içerisinde binaların kurulumuna da başlayacağız. Seçim beyannamesinde söz verdiğimiz projemizin inşa çalışmaları hızla devam ediyor. İlçemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu yatırımları yapmaya, insanımızı hizmetle buluşturmaya devam edeceğiz. Akyazı'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

 

Akyazı'yı daha da güzelleştirmek için durmadan yorulmadan çalıştıklarını ifade eden Başkan Soykan İlçe Terminali ve Mezbahane- Canlı Hayvan Borsası projelerinin yanı sıra ilçede devam eden diğer çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Akyazı tarihinin en büyük yatırımı olan Akyazı Spor Kompleksi'nde çalışmaların tüm hızı ile sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, " 2023 yılında bu büyük projenin açılışını yapmak için gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Aralık ayında temelini attığımız bu projeyi, bir sene gibi bir sürede hizmete açmış olacağız inşallah" dedi.

 

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi idari binası inşaatının da devam ettiğini belirten Başkan Soykan, " İlçemizde okuyan öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri adına fakülte binasını Akyazı Belediyesi olarak inşa ediyoruz. Bu projede de temel ve ilk katın kolon çalışmaları tamamlandı. Hızla çalışmalarımızı tamamlayarak öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesini sağlamak istiyoruz. Daha iyi eğitim daha kaliteli nesiller demektir. Her şeyin en güzelini hak eden kıymetli öğrencilerimize, bilgi ve birikimleriyle öğrencilerimizin yanlarında olan sevgili hocalarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Akgün Restoran Çorba
Akyazı'daki projelerde son durum
UB Group
Akyazı'daki projelerde son durum
Akyazı'daki projelerde son durum
Akyazı'daki projelerde son durum
Akyazı'daki projelerde son durum
Akyazı'daki projelerde son durum
Akyazı'daki projelerde son durum
Akyazı'daki projelerde son durum
Akyazı'daki projelerde son durum
Akyazı'daki projelerde son durum
Akyazı'daki projelerde son durum

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Alican 2 yıl önce2022-08-07 11:50:03

Akyazıya hiç yakışmayan bir otogar yapılmış. Yapanların aklı ve gözü yok galiba.

1
-0
Kadir 2 yıl önce2022-08-06 18:32:21

Otogar çok küçük yapılmış .Akyazıya hiç yakışmıyor ve sanayinin dibinde ne işi var?

0
-0
Cahil 2 yıl önce2022-08-06 17:14:34

Vallaha hasan hocayı arıyoruz tekrardan olur insaallah

0
-0
Akyazili 2 yıl önce2022-08-06 11:36:20

Diger projeler eyvallah ama Allah aşkina o otogar nedir öyle otogarın maketi gibi duruyor gidin bi yakindan bakin icerisine otobūs sığmayan ilk otogar ilçemize yapiliyor

2
-0
Fakir 2 yıl önce2022-08-06 09:37:03

tanrı akyazı ya mudurnu deresi gibi bir nimet vermiş, belediye neden görmez anlamıyorum, fabrikaların foseptif kuyusu oldu. birşey güzelleştirmek istiyorsan dereyi temizleyerek başlayabilirsin, sonra etrafını temizleyip, insanların nefes alacağı, piknik, yürüyüş, kişi, at bineceği, bisiklet süreceği alanlar olur. biz fakirler bunları haketmiyor muyuz.

4
-0
halkçı 2 yıl önce2022-08-06 09:32:44

akyazı eskiden güzel ve şirin bir ilçeydi. Belediye durmadan çirkinleştirmek için elinden geleni yaptı. Yani bu 99 depremi olmasa ve o dönemki kafa ile edilse gökdelen bile dikerdiniz. Akyazıyı güzelleştirme diye sunulan projeler mezbahane inşaatı, okul inşaatı, terminal inşaatı. Bu projeler bitince çoluk çocuğu alıp terminali sevmeye gideceğiz. Dönüştede mezbahaneye uğrar bir çay içeriz. Özellikle mezbahane inşaat kalitesiyle gözlerimizi büyülüyor.

4
-0
akyazılı 2 yıl önce2022-08-06 09:24:15

yok bütün mahalleyi kamulaştırın uçak inecek

4
-0
Misafir 54 2 yıl önce2022-08-06 00:29:00

Sayın editör birazda ilçenin sorunlarını haber yapsanız pek inandırıcı olmuyorsunuz

2
-0
muhalif 2 yıl önce2022-08-05 23:49:06

çizmeci pr peşinde.

6
-1
Misafir 2 yıl önce2022-08-05 22:57:41

Başkan bey biz hizmet istiyoruz. Acil çözümler bekliyoruz. Yuvalak caddesinin asfaltlanmasini kaldırımlarının yapılmasını bekliyoruz. Kaldirmlarinda bebek arabası ile 10 metre gitmek mümkün değil. Ormanköy akyazi arası yolu bekliyoruz. Arabaların alt takımlarına yazık. Başkan bet bunları size söyledik sizin umurunuzda değil. Bir sonra sizin de bir üstünüze onlar da yapmazsa onların da bir üstünü yazacağız artık. Bu nedir arkadaş vatandas bu kadar dikkate ne zamandır alınmaz oldu.

1
-0
Alaagac 2 yıl önce2022-08-05 22:36:31

Alaagac ne yaptınız sormak lazım gaz imar nerde

1
-0
Ali 2 yıl önce2022-08-05 21:27:15

Akyazı otogarının mühendisi ne içti acaba? Yandaki arsalarıda kamulaştırıp otogarı büyütün. Metro veya Vip otobüse girse nasıl dönüp çıkacak..

3
-2
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks