Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Panjur

Akyazı'da halı sahalar neden kapalı

06-06-2020 13:04:54 - AKYAZI
Akyazı'da halı sahalar neden kapalı

Akyazı'da halı sahaların koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılması nedeniyle gençler, halı sahaların açık olduğu Hendek ilçesine gitmek zorunda ka

Lonca Doğalgaz
İçişleri Bakanlığı'nın Koronavirüs nedeniyle aldığı tedbirler kapsamında halı sahaların faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulmuştu.
Normalleşme süreciyle pek şehirde halı sahalar yeniden açıldı. Sakarya İl Hıfzıssıhha Kurulu 2 Haziran'da aldığı kararla , antrenman ve hazırlık süreçleri hariç olmak üzere spor merkezleri, tesisleri ve salonlarında takım ve temas halindeki sporlar, müsabakalar, eğlence amaçlı maçlar (futbol, basketbol, voleybol, tekvando, güreş, karate vb.) veya kişilerin birbirleriyle yakın temasını gerektiren antrenmanlara ilişkin getirilen kısıtlamalar geçici bir süreliğine devam edeceğini duyurdu.
Ancak Akyazı'nın da aralarında olduğu bazı ilçelerde halı sahalar kapatılırken bazı ilçelerde halı sahalar faaliyetlerini sürdürüyor.
Halı sahaların kapatıldığı Akyazı'da gençler, halı sahaların açık olduğu Hendek ve il merkezine gitmek zorunda kalıyor.
Stres atacakları başka yerin olmadığını ifade eden Akyazılı gençler, halı sahaların bir ilçede açık, bir başka ilçede kapalı olmasına anlam veremediklerini ifade ediyor.
 
Öte yandan Akyazılı halı saha işletmecileri bir araya gelerek duruma tepki gösterdi. 1 halı saha 1500 metrekare ve toplam 14 kişi bu alanda oluyor. Biz talimatlara uyarak tüm tedbirleri aldık her yerde dezenfektanlarımız, duşlar ve ortak kullanım alanları kapalı. Tüm önlemlerinizi en üst düzeyde aldık.  Bugün bile TV ve haberlerde Halı Sahalar açıldı top oynanıyor haberlerini ulusal tv haber bültenlerinde izliyoruz ve biliyoruz ki Sakarya dahil Türkiye'nin  birçok yerinde şu an 06 Haziran itibariyle halı sahalar açık ve maç oynanıyor. Akyazı’da Akyazılılara oynatılmıyor. 
 
Bu çifte standartı ve adaletsizlik. Gelen gençlerden tepki var. Biz müşterilere durumu anlatamıyoruz.  Biz bunun Akyazı esnafına ve halkına adaletsizlik haksızlık olarak görüyoruz. “ dediler.
Afrika Eli

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Akyazı gündem 5 yıl önce2020-06-07 09:53:26

Yasak halkı bezdirdi, parasızlık esnafı. İstanbul'da yasak yok Akyazı daha mı tehlikeli.

1
-0
Mehmet 5 yıl önce2020-06-06 23:31:59

Gerçekten çifte standart olmuş

2
-0
Sait durgun 5 yıl önce2020-06-06 21:53:11

Nasil boyle birsey olabilir anlam veremiyoruz biz akyazililarin durumu ne olucak

2
-0
Korona 5 yıl önce2020-06-06 21:10:58

Arkadaşlar vaka sayısı bu işi etkileyebilir

2
-0
Kullanıcı. 5 yıl önce2020-06-06 14:39:05

Ne yasak ama.. Akyazida hangi markete fırına gidin bakın yakın temas varmı yokmu. Halkın sosyal faaliyetlerini elinden almaya çalışmayın. Ya hepsini kapayın ya da hiçbirini açmayın.

2
-0
Yılanköylü 5 yıl önce2020-06-06 14:07:16

Acaba karantina bölgesimiyiz ondan mı

3
-0
Pazarköylü 5 yıl önce2020-06-06 13:37:03

Halk yasaktan bıktı, esnaf ise işsizlik ten. Acı varmı acı

2
-0
Necmi kara 5 yıl önce2020-06-06 13:34:40

Bitane sosyal faliyetimiz vardi onu da elimizden aldınız. Biran önce açılsın artik

2
-0
Tarık 5 yıl önce2020-06-06 13:33:52

Sabırsızlıkla halısahların açılmasını bekliyoruz

2
-0
Adem 5 yıl önce2020-06-06 13:33:07

Demek ki Hendek'te kanun yok. Akyazı yasak diye açmıyor ama Hendek yasak diye açıyor.

2
-0
Halk otobüsü devrildi: 9 yaralı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

HSK Temizlik Hizmetleri